.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 11:13

Harley-Davidson: Συνεργασία με Google, το Android Auto ως e-εξοπλισμός σε touring μοντέλα

Mε τους πίνακες οργάνων σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες να ψηφιοποιούνται πλήρως και να αποκτούν επαφική λειτουργία, ήταν φυσικά θέμα χρόνου για να δούμε τους κολοσσούς λογισμικού και τεχνολογίας να μπαίνουν στον χώρο.

Το Android Auto, επιτρέπει την σύνδεση smartphone με ένα όχημα και τον χειρισμό του από την οθόνη – πίνακα οργάνων, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία διασυνδεσιμότητας με πολλές δυνατότητες. Ενώ στα αυτοκίνητα είναι πολλοί οι κατασκευαστές που ήδη προσφέρουν την δυνατότητα σύνδεσης μέσω της πλατφόρμας Android Auto, στις μοτοσυκλέτες, είναι η Harley-Davidson που πρωτοπορεί, εξοπλίζοντας επιλεγμένα touring μοντέλα με αυτό το εξοπλιστικό στοιχείο.

Βασική προϋπόθεση βέβαια, είναι να υπάρχει εγκατεστημένο στην μοτοσυκλέτα το σύστημα Boom Box GTS της Harley Davidson, δηλαδή μια επαφική, έγχρωμη TFT οθόνη, η οποία είναι standard στην CVO Touring γκάμα μοντέλων 2021, (με update στα παλιότερα μοντέλα που φέρουν το σύστημα) ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και ως έξτρα σε μοτοσυκλέτες από το 2014 και μετά, αν και για αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσει κανείς με τους κατά τόπους αντιπροσώπους, για να μάθει αν το μοντέλο του υποστηρίζει κάτι τέτοιο, ως πρόσθετο αξεσουάρ.

Μέσω του Android Auto, μπορεί κανείς να κάνει χρησιμοποιήσει εφαρμογές πλοήγησης, να ακούσει μουσική από ράδιο ή playlist, να έχει newsfeed από ειδησεογραφικά sites, να απαντά σε κλήσεις και να ειδοποιείται για μηνύματα. Για λόγους ασφάλειας, δεν είναι όλες οι εφαρμογές του Google Play συμβατές με το Android Αuto, οπότε όχι, δεν μπορείτε να παίξετε Angry Birds οδηγώντας... Περισσότερα για το Android Auto, μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon