.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 14:02

Suzuki – Φήμες για λανσάρισμα eScooter το 2021

Αν και οι μεγάλοι κατασκευαστές, τηρούν στο σύνολο τους μια στάση αναμονής σε ότι αφορά στην εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης στα δίτροχα, ίσως τελικά αναγκαστούν να αλλάξουν στρατηγική, καθότι οι πιέσεις για “πράσινα” οχήματα αυξάνονται γεωμετρικά, ενώ οι προδιαγραφές ρύπων γίνονται όλο και πιο αυστηρές.

Στην περίπτωση της Suzuki, η  θέση της εταιρείας πάνω στο θέμα είχε εκφραστεί από  υψηλόβαθμα στελέχη τον Νοέμβριο του 2019 και αυτή συνέπλεε με το γενικότερο συγκρατημένο κλίμα όλων των μοτοβιομηχανιών.

 “Θα γίνει αλλά θα χρειαστεί καιρός”, ήταν αυτό που είχε διατυπωθεί, με τον ορίζοντα χρόνου για το λανσάρισμα ενός e-μοντέλου να τοποθετείται σε βάθος τουλάχιστον 10ετίας.

Πρόσφατα όμως, δημοσιεύματα από την Ινδία, τα οποία αναπαρήγαγαν αρκετοί έγκυροι και αξιόπιστοι ιστότοποι, θέλουν την Suzuki να ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του πρώτου της ηλεκτροκίνητου scooter.

Μάλιστα, αναφέρεται πως το scoοter αυτό, το οποίο θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο στην αγορά της Ινδίας, θα είναι συμβατό με τους φορτιστές των ηλεκτροκίνητων τετράτροχων της Maruti Suzuki, με το στοιχείο των έτοιμων υποδομών, να αποτελεί φυσικά ένα πολύ μεγάλο bonus και πλεονέκτημα, έναντι των ανταγωνιστών.  

Oι πληροφορίες θέλουν το μοντέλο να παρουσιάζεται το 2021 χωρίς να προσδιορίζεται κάτι πιο συγκεκριμένο χρονικά.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon