.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 15:59

Moto Guzzi - 100 event για τα 100 χρόνια της φίρμας!

Το Moto Guzzi World Club οργανώνει ένα μαραθώνιο εκδηλώσεων με τίτλο «100 events for 100 years», ήτοι 100 εκδηλώσεις για 100 χρόνια ιστορίας. Μάλιστα προσκαλεί όλους τους φίλους της ιστορικής ιταλικής φίρμας να καταθέσουν προτάσεις για τα δικά τους event, που θα στελεχώσουν τον εν λόγω μαραθώνιο.

Ο μαραθώνιος εκδηλώσεων έχει ήδη ξεκινήσει, τον προηγούμενο Δεκέμβριο με το event «Christmas Guzziata», ενώ έχει προγραμματιστεί να συνεχιστεί μέχρι και το 2021, τη χρονιά που η φίρμα του Mandello del Lario γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της, όπου και θα κορυφωθεί με την εκδήλωση «Genova 2021».

Στόχος του μαραθωνίου είναι να γιορτάσει τα 100 χρόνια ιστορίας της φίρμας, και να κάνει ακόμα πιο γνωστό το όνομά της. Σημειώστε πως το Moto Guzzi World Club γεννήθηκε 20 χρόνια πριν, με εντολή της ίδιας της Moto Guzzi, με στόχο την προώθηση του ονόματος της εταιρείας.

Το προεδρείο του Moto Guzzi World Club προσκαλεί όλους τους Guzzisti να προωθήσουν την επέτειο των 100 χρόνων της εταιρείας με διάφορες εκδηλώσεις που εκείνοι θα επιλέξουν: μια συνάντηση αναβατών, μια έκθεση φωτογραφίας, ζωγραφικής ή γλυπτικής, ένα συνέδριο, την παρουσίαση ενός βιβλίου, φωτογραφικού αρχείου, κλπ. και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση σχετική με την Moto Guzzi.

Η συμμετοχή στον μαραθώνιο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες επισημότητες, πέρα από το να πληροφορήσετε το προεδρείο του Moto Guzzi World Club για την εκδήλωσή σας, μέχρι τις 15 Μαρτίου 2020, μαζί με μια σύντομη περιγραφή του event, στην ακόλουθη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι προτεινόμενες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα μεταξύ 16 Μαρτίου 2020 και 14 Μαίου 2021, θα εξετασθούν από το διοικητικό συμβούλιο του Moto Guzzi World Club, και αν επιλέξουν την εκδήλωσή σας θα σας ενημερώσουν και θα αναθέσουν σε αυτή έναν αριθμό από το 1 έως το 100.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 16:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon