.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 11:04

Yamaha Racing Experience 2020 - Για ιδιοκτήτες YZF-R1M

Από το ντεμπούτο του το 2015, το YZF-R1M ερχόταν με το bonus της συμμετοχής στα ετήσια Yamaha Racing Experience events, που λαμβάνουν χώρα στις καλύτερες πίστες του κόσμου. Έτσι και το 2020, οι ιδιοκτήτες R1M θα μπορούν να οδηγήσουν σε 2 ονειρικές πίστες, με την καθοδήγηση επαγγελματιών εκπαιδευτών και αγωνιζομένων της Yamaha.

Η Yamaha προσκαλεί τους ιδιοκτήτες του YZF-R1M 2020 να δηλώσουν -δωρεάν- συμμετοχή για ένα από τα Yamaha Racing Experience (YRE) events που θα λάβουν χώρα σε 2 εμβληματικές πίστες, στις 20-21 Απριλίου στο Misano στην Ιταλία και στις 25-26 Ιουνίου στο Le Mans στη Γαλλία.

Στις δυο διήμερες αυτές διοργανώσεις, οι αναβάτες των R1M θα μπορέσουν να οδηγήσουν τις μοτοσυκλέτες τους σε ένα μοναδικό περιβάλλον, με καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών και φημισμένων αγωνιζομένων, ώστε να μάθουν να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας τους στο έπακρο.

Οι ιδιοκτήτες R1M θα βρουν πληροφορίες συμμετοχής στο email επιβεβαίωσης που είχαν λάβει όταν παρήγγειλαν τη μοτοσυκλέτα τους μέσω της online φόρμας παραγγελιών.

Παράλληλα η Yamaha θα προσφέρει και έναν περιορισμένο αριθμό συμμετοχών επί πληρωμή σε ιδιοκτήτες YZF-R1M προ του 2020, αποστέλλοντας προσκλήσεις στο τέλος Ιανουαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι αναβάτες θα πρέπει να στείλουν επιβεβαίωση ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τον αριθμό πλαισίου της μοτοσυκλέτας τους, το έτος κατασκευής τους και το event στο οποίο θέλουν να συμμετάσχουν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon