.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 10:43

Yamaha Ténéré 700 – Ξεπέρασε το BMW R 1250 GS σε πωλήσεις στο ντεμπούτο του στη Γερμανία!

Μετά την πρώτη του εμφάνιση ως πρωτότυπο Τ7 στην EICMA του 2016, η νέα μεσαία Adventure της Yamaha έφτασε επιτέλους στην αγορά ως μοντέλο παραγωγής εδώ και μερικούς μήνες και σταδιακά γίνεται διαθέσιμη σε ολοένα και περισσότερες χώρες.

Στη Γερμανία η μοτοσυκλέτα έφτασε μέσα στο φθινόπωρο και ήδη έχει γεννήσει τους πρώτους τίτλους στην επικαιρότητα: τον Οκτώβριο ξεπέρασε το ορόσημο της Γερμανικής (και παγκόσμιας) αγοράς, R 1250 GS.

Στον δέκατο μήνα του 2019, λοιπόν, το Ténéré 700 πούλησε 310 κομμάτια, έναντι 242 του GS και 181 του Honda Africa Twin!

Η σπουδαία του τιμή και το γεγονός πως το ξαδελφάκι του, ΜΤ-07, ήταν ήδη το δεύτερο δημοφιλέστερο μοντέλο της Γερμανικής αγοράς πίσω από το μεγάλο GS, προφανώς στρώνει έναν δρόμο γεμάτο ελπίδα για τη Yamaha.

Δεν είναι ασήμαντο, ούτε και τυχαίο το γεγονός πως η νέα μοτοσυκλέτα της Yamaha ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της με μια σημαντική συμβολική νίκη απέναντι σε ένα ορόσημο και μάλιστα μέσα στην πατρίδα του.

Η δε Yamaha έχει σχεδιάσει μια άκρως επιθετική στρατηγική για τη μοτοσυκλέτα της και ήδη ανοίγει πολλές ορέξεις τις ΗΠΑ, όπου το Ténéré 700 θα εισαχθεί το 2021 και έχει ήδη ανακοινωθεί πως θα πάει με φρέσκιες χρωματικές επιλογές (τις οποίες λογικά θα ανακαλύψουμε κι εμείς του χρόνου στα διεθνή σαλόνια) και λιανική τιμή κάτω από το ψυχολογικό όριο των 10,000 δολαρίων!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon