.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 12:04

Kevin Schwantz, Ο Βασιλιάς της σούζας - Το βίντεο

Η Duke Video κυκλοφορεί έναν νέο τίτλο με θέμα το Macau GP του 1988 και για την προώθησή του βασίστηκε στον νικητή εκείνης της χρονιάς.

Για όσους δε γνωρίζετε, το Macau Grand Prix είναι ένας αγώνας road racing που φιλοξενείται στους αστικούς δρόμους του Macau, δηλαδή της αυτόνομης περιοχής στη Νότια Κίνα, δίπλα στο Hong Kong.

Ο αγώνας αυτός γίνεται ακόμη κάθε χρόνο και συγκεντρώνει πολλούς διάσημους αναβάτες με θητεία στο Isle of Man, αλλά παλιότερα, στις πιο "γνήσιες" εποχές της μοτοσυκλέτας, θα συναντούσε κανείς ακόμη και παγκόσμιους πρωταθλητές GP. Όπως ο Kevin Schwantz.

Ο θρυλικός αναβάτης που έγραψε ιστορία με τη Suzuki στα ένδοξα δίχρονα χρόνια των GP χρησιμοποιείται εδώ για το προωθητικό βίντεο του νέου DVD της Duke Video με θέμα το Macau GP του 1988.

Σε αυτόν τον αγώνα μεγάλος νικητής ήταν ο Schwantz και το βιντεάκι εστιάζει στις ατελείωτες σούζες που έκανε στη διάρκεια του αγώνα - όπως συνήθιζε τακτικά στους αγώνες άλλωστε για να κερδίσει το προσωνύμιο Βασιλιάς της Σούζας (Wheelie King).

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πολλές από αυτές ήταν αναπόφευκτες σούζες ισχύος (power wheelies) που του χάριζε το RGV500 του. Βρισκόμαστε σε μια εποχή που οι αναβάτες καβαλούσαν αληθινές μοτοσυκλέτες, με κάθε άλλο παρά γραμμική απόδοση, απότομα ξεσπάσματα, ιπποδυνάμεις που συχνά έφερναν στα όριά τους πλαίσια, αναρτήσεις και φρένα της εποχής, χωρίς ίχνος ηλεκτρονικών βοηθημάτων. Σήμερα, στην εποχή των ρυθμιζόμενων wheelie control, αυτά δε γίνονται...

Απολαύστε τον στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon