.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 15:56

Honda Dream Dealer concept - Νέα flagship μαγαζιά σε 10 ευρωπαϊκές πόλεις

Η Honda παρουσίασε το πρώτο από τα 10 πρότυπα μαγαζιά που θα κατασκευάσει σε αντίστοιχες χώρες της Ευρώπης, με το αρχικό Dream Dealer store να κάνει ντεμπούτο στη Ρώμη.

Έστω και καθυστερημένα, η Honda μπαίνει κι αυτή στο παιχνίδι των μεγάλων flagship (ναυαρχίδες) μαγαζιών, όπου σε έναν νέας σχεδίασης χώρο που εκτός από τα δίτροχα μοντέλα της φίρμας ο πελάτης θα μπορεί να δει αξεσουάρ και ρουχισμό, να καθίσει για έναν καφέ, και γενικότερα να αισθανθεί λες και βρίσκεται σε θεματική καφετέρια.

Στο «Honda Moto Roma» θα βρει κανείς τις μοτοσυκλέτες της Honda τοποθετημένες ανάλογα την κατηγορία τους -Roadster, Racing και Adventure- σε τρεις διαφορετικές ενότητες. Σε κάθε θεματική περιοχή, δίπλα στις μοτοσυκλέτες θα βρίσκονται τα ανάλογα αξεσουάρ και ο ρουχισμός που ταιριάζει με τον συγκεκριμένο χώρο. It’s lifestyle, baby!

Σε κάθε χώρο του νέου μαγαζιού θα βρίσκονται οι «Dream Expert» ειδικοί (έτσι τους αποκαλεί η Honda), με άλλα λόγια υπάλληλοι με βαθιά γνώση για τα προϊόντα της Honda, ώστε να μπορούν να εξηγήσουν όλα τα χαρακτηριστικά και τα προτερήματα της γκάμας της Honda, από τις A2 μοτοσυκλέτες της φίρμας έως τις ναυαρχίδες Africa Twin & CBR1000RR.

Περιέργως η Honda δεν αναφέρεται καθόλου στα scooter της, όμως στις φωτογραφίες του «Honda Moto Roma» εκείνα φαίνονται να βρίσκονται σε έναν άλλο χώρο, στον πάνω όροφο.

Πέρα από το «Honda Moto Roma» τα επόμενα 9 μαγαζιά-ναυαρχίδες της Honda θα ανοίξουν στην Πάρμα (Ιταλία), Lilienthal και Φρανκφούρτη (Γερμανία), Τουλούζη και Μασσαλία (Γαλλία), Βαρκελώνη (Ισπανία), Πόρτο (Πορτογαλία) και Μπρίστολ και Σαουθάμπτον (Βρετανία).

Όχι λοιπόν. Μην περιμένετε άμεσα ένα Honda Dream Dealer στην Ελλάδα. Μακάρι όμως να δούμε κάτι αντίστοιχο, έστω και στο μακρινό μέλλον.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon