.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 12:50

Graham Jarvis - Κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του, απόκτησέ τη υπογεγραμμένη!

Με τίτλο Conquering the Iron Mountain, το βιβλίο μας εισάγει στις άγνωστες πτυχές της ζωής του θρυλικού Άγγλου αναβάτη Extreme Enduro.

Για τους περισσότερους ο βίος του Jarvis είναι συνυφασμένος με τους αγώνες Extreme Enduro και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά για κάποιον που έχει κερδίσει έξι φορές το Romaniacs και άλλες πέντε το Erzbergrodeo (μεταξύ πολλών άλλων);

"Βασικά είναι η ιστορία της ζωής μου - πολλοί άνθρωποι δεν τη γνωρίζουν, πως δηλαδή είχα μια ολόκληρη καριέρα στο Trial πριν το Enduro," λέει ο ίδιος στο Enduro21.com.

Μιλώντας για την προηγούμενη καριέρα του, δε εννοούμε κάποιον που απλά έτρεχε σε αγώνες Trial, αλλά για έναν αναβάτη που τα τότε κατορθώματά του θα αρκούσαν για να τον χρίσουν θρύλο κι ας μην είχε κάνει ποτέ Enduro μετέπειτα.

Τέσσερεις φορές νικητής του Scottish Six Days Trial, εννιά φορές νικητής του Scott Trial (αγώνας που θεωρείται προάγγελος του Extreme Enduro), πέντε φορές Πρωταθλητής Αγγλίας στο Trial. Καλός πρέπει να 'ταν και σε αυτό το άθλημα κατά πως φαίνεται...

Πρωταγωνιστώντας τώρα στο World Enduro Super Series (WESS) με τη Husqvarna, ο Jarvis στα 44 του παραμένει ένας εντυπωσιακά γρήγορος και ικανός αναβάτης εκτός δρόμου, πάντα ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό.

Το βιβλίο έχει τίτλο Conquering the Iron Mountain, δηλαδή Κατακτώντας το Σιδερένιο Βουνό και φυσικά πρόκειται για μια ξεκάθαρη αναφορά στο Erzberg - γνωστό και ως Σιδερένιο Βουνό εξαιτίας του ορυχείου που αποτελεί τη βάση γύρω από την οποία διαδραματίζεται παραδοσιακά ο αγώνας.

Η κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του Graham Jarvis ξεκίνησε πριν λίγες μέρες, στις 19 Σεπτεμβρίου, και μπορείτε να το παραγγείλετε από την προσωπική ιστοσελίδα του αναβάτη με υπογραφή του ιδίου!

Η τιμή του online είναι £34.99, ή περίπου €40 (με ισοτιμία 25/9/2019).

9781474612845

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon