.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 11:51

11ο Greece Race for the Cure και 33ος Γύρος της Αθήνας, με τις Bikerflies και Moto Femmes Hellas

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, το Άλμα Ζωής που στηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, πραγματοποιεί την ετήσια εκδήλωσή του στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα πραγματοποιηθούν 2 αγώνες δρόμου καθώς επίσης και ο περίπατος των 2 χιλιομέτρων. Στην εκδήλωση αυτή συμμετέχουν γυναίκες, άντρες και παιδιά.

Για πρώτη φορά, τον περίπατο θα τον ανοίξουν 25 μοτοσυκλετίστριες από τις ομάδες Moto Femmes Hellas & Bikerflies.

Αρχηγός της μοτοπορείας θα είναι γυναίκα μοτοσυκλετίστρια που έδωσε μάχη με τον καρκίνο του μαστού πριν 18 χρόνια και τον νίκησε.

Επιλέξαμε να πάμε μόνο γυναίκες bikers γιατί εκτός από την εικόνα της ενότητας που θα βγει έτσι κι αλλιώς, θέλουμε να περάσουμε και το μήνυμα πως οι γυναίκες έχουν την δύναμη να κάνουν τα πάντα, όπως μπορούν να οδηγούν μηχανές, έτσι μπορούν να κερδίσουν και τον καρκίνο.

Φέτος κάνουμε απλώς την αρχή.

Στόχος μας είναι να καθιερωθεί μια ετήσια μοτοπορεία κατά του καρκίνου του μαστού.

Το Greece Race for the Cure είναι αγώνας δρόμου 5K και περίπατος 2Κ που πραγματοποιείται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε ετήσια βάση, την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την έγκριση της αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen.

Την Κυριακή 29/9 συνεχίζουμε με 2 διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας και ένα ηχηρό μήνυμα: ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί.

Φέτος για πρώτη χρονιά, ο 33ος Γύρος της Αθήνας του ΟΠΑΝΔΑ, γίνεται σύμμαχος στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού και ενώνεται με το Greece Race for the Cure σε μία διαδρομή 10 χιλιομέτρων με chip χρονομέτρησης.

8:30 πμ - Εκκίνηση Γύρου της Αθήνας / Αγώνα δρόμου 10Κ
10:30 πμ - Εκκίνηση Αγώνα δρόμου 5Κ
11:30 πμ – Εκκίνηση Περιπάτου 2Κ

Η ουσία του αγώνα είναι τα προγράμματα ενάντια στον καρκίνο του μαστού που μέσα από αυτόν καταφέρνει να υλοποιεί το "Άλμα Ζωής".

Πληροφορίες - εγγραφές: www.greecerace.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 13:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon