.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 10:06

Moto Guzzi Open House 2019 – Τριήμερη γιορτή τον Σεπτέμβριο

Η ετήσια εκδήλωση της Moto Guzzi επιστρέφει για το 2019 με στόχο να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ προσέλευσης επισκεπτών.

Κάθε χρόνο η Moto Guzzi ανοίγει τις πύλες του εργοστασίου της στο Mandello del Lario για το κοινό, σε μια εκδήλωση που έχει απ’ όλα – άφθονη μοτοσυκλέτα, γενναίες δόσεις ιστορίας, test rides, συζητήσεις, βόλτες και κοντινά ταξιδάκια στην πανέμορφη περιοχή πέριξ της λίμνης Κόμο, ψώνια, εκθέσεις, μουσικές.

Πέρυσι το Open House σημείωσαν ένα σπουδαίο ρεκόρ. Καθώς 30,000 άνθρωποι επισκέφτηκαν το Mandello del Lario, αλλά φέτος η Ιταλική εταιρεία θέλει να το σπάσει με την έκδοση του 2019 που θα γίνει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, από την Παρασκευή 6 ως και την Κυριακή 8.

Στο επίκεντρο των φετινών εκδηλώσεων θα βρίσκεται η νέα βασίλισσα της Moto Guzzi, V85 TT, η οποία είχε κάνει πέρυσι το ανεπίσημο ντεμπούτο της στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου όπου κατασκευάζεται, πριν αρχίσει τις διεθνείς εκθέσεις και τελικά τις βιτρίνες των καταστημάτων.

Στο πρόγραμμα του Open House 2019 η εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα γύρω από το Moto Guzzi Village με μουσική και διασκέδαση, αλλά και όλη τη γκάμα της διαθέσιμη για test rides. Από το V85 TT, τα V7 III και V9 Bobber και Roamer, ως την οιικογένεια των California-Eldorado και τη θηριώδη και σπάνια MGX-21, όλες οι μοτοσυκλέτες της Ιταλικής εταιρείας θα είναι εκεί για το κοινό τους.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μουσείο της Moto Guzzi με την πλούσια ιστορία από την ίδρυσή της το 1921, αλλά και την πρώτη αεροσήραγγα που λειτούργησε επί Ευρωπαϊκού εδάφους, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο χτίσιμο του μύθου της εταιρείας.

Το ιστορικό αρχείο (Official Historic Archive) θα είναι εκεί για να βοηθήσει όποιον θέλει να ανιχνεύσει με επίσημα έγγραφα την ιστορία της δικής του Moto Guzzi, ενώ σε ειδικό χώρο με δικό τους πάρκινγκ οι “οργανωμένοι” φίλοι της εταιρείας, The Clan, θα προσφέρουν στα μέλη τους δωρεάν τεχνικό έλεγχο της μοτοσυκλέτας τους, ένα κιτ καλωσορίσματος και εκπτώσεις στα επίσημα ρούχα και αξεσουάρ της συλλογής του 2019.

Παρακολουθείτε την επίσημη ιστοσελίδα, www.motoguzzi.com, και τα κανάλια στα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας για τις τελευταίες ενημερώσεις γύρω από την εκδήλωση Moto Guzzi Open House 2019.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon