.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 12:23

Legends Track Days – Οδήγησε μαζί με τους παγκόσμιους θρύλους στις Σέρρες

Στα τέλη του ερχόμενου Σεπτέμβρη διοργανώνεται το Legends Track Days στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών με την συμμετοχή θρυλικών οδηγών.

Η σειρά των Track Days των Θρύλων επισκέπτεται τις Σέρρες για τρεις μέρες γεμάτες οδήγηση στην πίστα παρέα με τους ζωντανούς θρύλους των αγώνων μοτοσυκλέτας. Από Παρασκευή 27 ως και Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 η δράση θα επικεντρωθεί στην πίστα των Σερρών, ενώ τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελεύθερη εκδρομή στη λίμνη Κερκίνη, πριν την αναχώρηση των επισκεπτών αναβατών μέσω Ηγουμενίτσας για Ιταλία.

Οι αναβάτες που μας μας τιμήσουν με την παρουσία τους είναι οι Giacomo Agostini, Freddie Spencer, Marco Lucchinelli, Xarlos Lavado, Pier Paolo Bianchi, Gianfranco Bonera, Eric Saul, Jean-Claude Castella, Bogdan Nikolov και Δημήτρης Παπανδρέου, ενώ το παρόν θα δώσει και ο Piergiacomo Agostini.

legends trackday serres 2

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας, ως επίσημος χορηγός της εκδήλωσης, έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές για τα μέλη της που θα συμμετάσχουν στο τριήμερο Trackday.

Ειδικά για τα μέλη της λέσχης θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς των μοτοσυκλετών από Αθήνα προς Σέρρες και αντίστροφα, κατόπιν συνεννοήσεως, όπως επίσης θα υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού (φόρμα, μπότες κτλ).

Legends Track DaysFacebook

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon