.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 11:21

BMW Motorrad Fit-for-All – Η νέα συσκευή για Bluetooth επικοινωνία

Η BMW παρουσίαζει μια νέα συσκευή επικοινωνίας για μοτοσυκλετιστές που μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλά κράνη της αγοράς.

Η επικοινωνία μεταξύ αναβάτη και συνεπιβάτη ή μεταξύ μοτοσυκλετιστών που ταξιδεύουν μαζί ως ομάδα αποκτά κάθε μέρα και περισσότερες προτάσεις. Βασισμένη στην τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας Bluetooth, η νέα πρόταση της BMW ονομάζεται Fit-for-All και έχει σχεδιαστεί ακριβώς για να κάνει την επικοινωνία στον δρόμο εύκολη και απροβλημάτιστη.

Το Fit-for-All σχεδιάστηκε αρχικά για να εξυπηρετήσει την επικοινωνία του αναβάτη με τον/την συνεπιβάτη, ωστόσο μπορεί να εξυπηρετήσει και ομάδες ως έξι μοτοσυκλετιστές. Η εμβέλειά του μεταξύ δύο μοτοσυκλετών φτάνει τα 300 μέτρα, αλλά αν τα μέλη της ομάδας είναι περισσότερα από δύο, τότε η εμβέλειά του μπορεί να φτάσει ως τα δύο χιλιόμετρα από άκρο σε άκρο.

Τοποθετείται σε όλα τα κράνη της BMW (εκτός από το ανοικτό Bowler), ενώ μπορεί να προσαρμοστεί και στα περισσότερα κράνη άλλων κατασκευαστών.

Τροφοδοτείται από μια μπαταρία 560 mAh που δίνει αυτονομία ως 8 ώρες, χρονικό διάστημα στο οποίο ο χρήστης του Fit-for-All απολαμβάνει επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας (κατ’ επιλογή προσωπική ή ομαδική), ακούει μουσική και δέχεται κλήσεις μέσω του smartphone ή συνδέεται με το BMW Motorrad Navigator για να λαμβάνει ηχητικές οδηγίες απευθείας στο κράνος.

Το Fit-for-All είναι συμβατό με όλες τις προηγούμενες συσκευές της BMW που διαθέτουν συνδεσιμότητα Bluetooth, ήτοι το Navigator αλλά και τα ηχοσυστήματα που συνοδεύουν κάποια από τα μοντέλα της εταιρείας, ενώ συνοδεύεται από δωρεάν εφαρμογή για smartphones για εύκολη ρύθμιση των παραμέτρων χρήσης του.

Τιμή και διαθεσιμότητα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, για περισσότερες σχετικές πληροφορίες απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της BMW Motorrad Hellas.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 11:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon