.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 12:11

Ducati MIG-RR – Ο Troy Bayliss δοκιμάζει το ηλεκτρικό mountain bike

Το νέο ποδήλατο βουνού με ηλεκτρική υποβοήθηση της Ducati πέρασε για μια δοκιμή από τα χέρια του θρύλου της εταιρείας, Troy Bayliss.

Έχει στο όνομά του τρία παγκόσμια πρωταθλήματα WorldSBK, καθώς και ένα πέρασμα από τα MotoGP που κορυφώθηκε με μια αναπάντεχη νίκη στη Valencia to 2016 ως wild card – στον περίφημο εκείνο αγώνα που ο Valentino Rossi έπεσε, χαρίζοντας τον τίτλο στον αείμνηστο Nicky Hayden.

Ο Troy Bayliss έχει δικαιωματικά καπαρώσει τη θέση του ανάμεσα στους θρυλικούς αναβάτες της Ducati και έτσι συχνά-πυκνά τον βλέπουμε να στηρίζει την Ιταλική εταιρεία με την εμπειρία του, άλλοτε δοκιμάζοντας μοτοσυκλέτες της, άλλες φορές τρέχοντας για λόγαριασμό της στο Αμερικανικό Flat Track με το Ducati Scrambler και, φυσικά, τιμώντας τακτικά εκδηλώσεις της.

Τώρα, η συνεργασία αυτή τον έφερε στη σέλα του MIG-RR, του ηλεκτρικού mountain bike που παρουσιάστηκε πέρυσι και πλέον είναι διαθέσιμο στην αγορά.

Ο Αυστραλός δοκίμασε το ποδήλατο στο φυσικό του πεδίο, το βουνό, και δήλωσε σχετικά:

“Εξεπλάγην ευχάριστα από αυτό το E-MTB (e-mountain bike). Οι προδιαγραφές του Ducati MIG-RR, όπως οι τροχοί 29 ιντσών μπροστά και 27.5 πίσω, εξασφαλίζουν ομαλό έλεγχο, επιτρέποντας στον αναβάτη να ξεπερνά εμπόδια με ευκολία και αυτοπεποίθηση. Είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό ποδήλατο με εξαρτήματα από το ψηλότερο ράφι και σχέδιο που μαγνητίζει το βλέμμα, είναι ένα πραγματικό Ducati.”

Το MIG-RR χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρικό μοτέρ Shimano Steps E8000, τροφοδοτούμενο από μια μπαταρία 504 Wh, αναρτήσεις Fox Factory Kashima, φρένα Shimano Saint, τροχούς Mavic, ανθρακονημάτινο τιμόνι Renthal και, φυσικά, σχεδιασμένο από το στούντιο D-Perf του πασίγνωστου Aldo Drudi.

Δείτε τον Bayliss να δοκιμάζει και να μιλά για την εμπειρία του με το MIG-RR στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 12:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon