.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 13:50

Video – Πως παραλαμβάνεται και πως συναρμολογείται μια μοτοσυκλέτα στις αντιπροσωπείες – Δείτε την διαδικασία

Θα γνωρίζετε φυσικά τις φράσεις «η μοτοσυκλέτα αγοράστηκε “κούτα”» ή «η μοτοσυκλέτα ήταν σε κατάσταση “κούτας”», που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν ένα ολοκαίνουργιο δίτροχο.

Γιατί όμως αναφέρονται στην κούτα; Γιατί μέσα σε μια μεγάλη κούτα παραδίδονται οι μοτοσυκλέτες από τους κατασκευαστές στους αντιπροσώπους, και μέσα σε αυτή την κούτα έχουν κάνει το ταξίδι του, συνήθως ντανιασμένες προσεκτικά μέσα σε κοντείνερ.

Οι μοτοσυκλέτες, όπως θα δείτε και στο video, είναι μερικώς αποσυναρμολογημένες, προκειμένου κατά την αποστολή τους, να καταλαμβάνουν όσο το δυνατόν μικρότερο χώρο. Μπροστινός τροχός, μπροστινό φτερό, τιμόνι και καθρέπτες πρέπει να τοποθετηθούν και να δεθούν  πάνω στην μοτοσυκλέτα από τους μηχανικούς στις κατά τόπους αντιπροσωπείες και να γίνουν φυσικά οι απαραίτητες συνδέσεις, ρυθμίσεις και έλεγχοι, πριν το μοντέλο παραδοθεί στον κάτοχο του.

Στο video που ακολουθεί, θα δείτε βήμα – βήμα την διαδικασία συναρμολόγησης ενός Suzuki DR-Z 400 SM. Σε μοντέλα που φέρουν μεγάλα fairing, βαλίστες και άλλα στοιχεία εξοπλισμού, η διαδικασία συναρμολόγησης είναι φυσικά πιο περίπλοκη και διαρκεί περισσότερη ώρα. 

 


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon