.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 10:14

Μυστήριο με την εξαφάνιση Αμερικανού δημοσιογράφου μοτοσυκλέτας

Συνεχίζει να αγνοείται επί μια εβδομάδα δημοσιογράφος που ταξίδευε στην Καλιφόρνια με Honda CB1000R. Βρέθηκαν όλα του τα υπάρχοντα και η μοτοσυκλέτα, άφαντος ο ίδιος.

Ο David Gordon Johnson, 43 ετών, είναι έμπειρος και πολυταξιδεμένος δημοσιογράφος στον χώρο της μοτοσυκλέτας.

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου βρισκόταν για μερικές μέρες με την αρραβωνιαστικιά του, Jaclyn Trop, στο Las Vegas, όπου και χωρίστηκαν καθώς εκείνη θα πετούσε για Florida, ενώ εκείνος θα καβαλούσε το CB1000R του ως το Sacramento μέσω του ορεινού περάσματος Sonora, της οροσειράς Sierra Nevada. Υποτίθεται πως την επόμενη μέρα θα ήταν σπίτι του.

Η τελευταία τους επικοινωνία έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης 4/6 προς Τετάρτη, όπου ο Johnson είπε στην Trop πως έκανε παγωνιά στο πέρασμα και πως είχαν μείνει από μπαταρία τόσο το κινητό του, όσο και ο φορητός του υπολογιστής, αλλά να μην ανησυχεί και πως όλα είναι καλά. Έκτοτε ουδείς τον ξανάκουσε.

Την επόμενη μέρα δηλώθηκε αγνοούμενος και άρχισαν οι έρευνες, με την αστυνομία σύντομα να βρίσκει τη μοτοσυκλέτα του παρκαρισμένη σε έναν χώρο εξυπηρέτησης κοντά στην πόλη Mokelumne Hill, ενώ εκεί κοντά, στις όχθες ενός ποταμιού, βρέθηκαν άθικτα τα ρούχα του, το κινητό και το laptop του. Δεν προέκυψε καμιά ένδειξη ληστείας, ο Johnson όμως πουθενά.

Δεδομένου ότι οι μέρες περνούν και ο Αμερικανός δε βρίσκεται, η αστυνομία δηλώνει πως δεν υπάρχει καμιά ένδειξη εγκληματικής ενέργειας και εστιάζει τις έρευνές της στο ενδεχόμενο να σταμάτησε για ξεκούραση, να πήγε βόλτα κοντά στο ποτάμι και να έπεσε μέσα. Την περίοδο αυτή το ποτάμι είναι φουσκωμένο και με ιδιαίτερα δυνατή ροή στο εν λόγω σημείο, οπότε το ενδεχόμενο ατυχήματος είναι ιδιαίτερα πιθανό.

Ενόσω στηθηκε μια ιστοσελίδα συγκέντρωσης χρημάτων για να συνεχιστούν οι έρευνες – και η οποία μόλις έκλεισε, αφού το ποσό μαζεύτηκε άμεσα – ας ευχηθούμε ο συνάδελφος να βρεθεί σώος.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon