.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 14:43

Motorcyclist - Κλείνει το ιστορικό αμερικάνικο περιοδικό

Εκατόν επτά χρόνια στο τυπογραφείο μετράει το αμερικάνικο περιοδικό Motorcyclist, όμως το τεύχος Ιουλίου / Αυγούστου του 2019 θα είναι το τελευταίο τυπωμένο τεύχος του. Στο νέο αυτό πάντως υπάρχει και ελπιδοφόρα νότα, καθώς το Motorcyclist θα συνεχίσει να υφίσταται online.

Το πρώτο τεύχος του Motorcyclist είχε κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 1912, ενώ τότε ονομαζόταν «Pacific Motorcycling». Μιλάμε για 3 μήνες μετά τη… βύθιση του Τιτανικού.

Ως κύριο λόγο για το «κόψιμο» της τυπωμένης έκδοσης, ο Διευθυντής του εκδοτικού οίκου Bonnier motorcycle Group, που βγάζει το Motorcyclist, αναφέρει πως «υπάρχει μια σημαντική στροφή τόσο του αναγνωστικού κοινού όσο και των διαφημιζομένων σε ψηφιακές πλατφόρμες».

Το Motorcyclist έρχεται να προστεθεί στα Sport Rider και Motorcycle-USA που έχουν ήδη κλείσει, ενώ θυμίζουμε πως το Cycle World (όπως και το Motorcyclist) είχαν προβεί σε αλλαγές, με μείωση των τευχών σε 4 και 6 αντιστοίχως ανά έτος.

Ο εκδοτικός οίκος του Motorcyclist αναφέρει τέλος πως κανένας εργαζόμενος δεν θα απολυθεί, καθώς θα διοχετευθούν όλοι στην online παρουσία του περιοδικού.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon