.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 13:59

Triumph: The Ultimate Ride

Το Test Ride Event της χρονιάς έρχεται στο Λαύριο την Κυριακή 21 Απριλίου!

Η Triumph σε προσκαλεί σε μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία, στο απίστευτο τοπίο που σχηματίζουν τα μεταλλεία και τα χαλάσματα του Τεχνολογικού Πάρκου Λαυρίου. 

Με την υποστήριξη του περιοδικού BIKEIT.

Scrambler 1200 XC Green Front 3Q

Εκμεταλλεύσου τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσεις τα νέα συναρπαστικά μοντέλα Scrambler 1200 XE & XC, Speed Twin, Street Scrambler, Street Twin αλλά και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας Triumph, σε ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές (χωμάτινες & ασφάλτινες) που αναδεικνύουν τα οδηγικά τους χαρίσματα. 

Παράλληλα θα έχεις τη δυνατότητα να δείς από κοντά τα νέα μοντέλα στημένα και εξοπλισμένα με πληθώρα αξεσουάρ που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα είναι γεμάτο οδήγηση, κέφι, μουσική, σνακς και φυσικά ανταλλαγή απόψεων!

Οι συντάκτες του περιοδικού BIKEIT θα είναι εκεί για να σε συνοδεύσουν και να σε συμβουλέψουν τόσο στην εκτός όσο και στην εντός δρόμου οδήγηση.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φοράνε κράνος, μπουφάν και γάντια, να έχουν δίπλωμα οδήγησης και ταυτότητα, ενώ θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την ακριβή ώρα οδήγησης.

triumph speed twin mallorca

Διαθέσιμες μοτοσυκλέτες: Scrambler 1200 XE, Scrambler 1200 XC, Speed Twin, Street Scrambler, Street Twin, Tiger 800 XCX, Tiger 800 XRX, Tiger 1200 XCX, Tiger Sport, Street Triple S, Bonneville T100, Bobber, Speedmaster.

Ώρα εκκίνησης: 10:00

Πληροφορίες: 210-2849200

Δήλωση συμμετοχής: www.rideit.gr

triumph the ultimate ride 2019 2

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 14:02

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon