.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 12:05

KTM Coffee Days 2019 – Πελοπόννησος

Ιδανικός τόπος για καφέ και οδήγηση

Στάση για καφέ σε πέντε πόλεις της Πελοποννήσου και οδήγηση με πέντε υπέροχες μοτοσυκλέτες της KTM South East Europe.

Πενήντα αναβάτες εκμεταλλεύθηκαν τον καλό καιρό την εβδομάδα από τις 18 έως τις 22 Φεβρουαρίου και το γεγονός πως η KTM SEE βρέθηκε στην πόλη τους και τους έδωσε την ευκαιρία να οδηγήσουν πέντε μοτοσυκλέτες αστικής μετακίνησης. Οι αναβάτες όλων των ηλικιών «έζησαν» μαζί τους για 700 χλμ., αποκομίζοντας την εμπειρία οδήγησης μοτοσυκλετών που προορίζονται κυρίως για την καθημερινή τους μετάβαση.

coffee days 2019 peloponnese 8

Η αρχή έγινε στο café Anko στο Αίγιο στις 18 Φεβρουαρίου και την επoμένη στο café Daboos στην Πάτρα.

Την Τετάρτη 20/2 ήμασταν στο Entry Café της Καλαμάτας, την Πέμπτη στο Libre Café στη Σπάρτη και το “Τour de Peloponnese” έκλεισε στο ηλιόλουστο Ναύπλιο, στο café Μαύρος Γάτος.

Τα μέλη της “πορτοκαλί οικογένειας” έχουν φανατικούς θαυμαστές και για μια ακόμη φορά αυτό επιβεβαιώθηκε. Αναβάτες κάθε ηλικίας οδήγησαν το πιο προσιτό Duke της γκάμας της KTM και κατάλαβαν αμέσως πως είναι φτιαγμένο με την ίδια φιλοσοφία που κατασκευάζονται τα μεγαλύτερα και ακριβότερα μέλη της naked σειράς.

coffee days 2019 peloponnese 4

Το RC390 εντυπωσίασε τόσο με τη νέα του τιμή όσο και με τον πολύπλευρο χαρακτήρα του, αφού εύκολα μπορεί να μετατραπεί από ένα sport commuter πόλης σε ένα “υπερόπλο” ακόμη και για την πίστα.

Τα πρώτα ραντεβού με τους αναβάτες για το 2019 ολοκληρώθηκαν. Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν ημερομηνίες για τις νέες συναντήσεις μας σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα έχουμε γυρίσει σχεδόν όλη τη χώρα, δίνοντας την ευκαιρία σε αναβάτες να οδηγήσουν τις μοτοσυκλέτες της εταιρίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 12:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon