.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 12:23

Yamaha Racing Experience για αναβάτες YZF-R1M

Στις 13-14 Μαΐου στην πίστα του Silverstone - Επίσημο Δελτίο Τύπου

Ο κόσμος της σειράς R της Yamaha είναι έτοιμος να φτάσει το μυαλό και το σώμα σας στα άκρα για άλλη μια φορά. Με πολυάριθμες τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί για τους αγώνες MotoGP, κάθε μοτοσυκλέτα της σειράς R προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις που θα σας μεταφέρουν δυναμικά σε άλλη διάσταση και θα σας προσφέρουν την απόλυτη αίσθηση των μοντέλων supersport.

yamaha racing experience 2019 2

Εξοπλισμένη με τον κινητήρα crossplane 200PS και την υπερσύγχρονη ηλεκτρονική αγωνιστική ανάρτηση Öhlins, καθώς και με την πιο προηγμένη τεχνολογία ηλεκτρονικού ελέγχου, η YZF-R1M είναι η απόλυτη μηχανή σειράς R της Yamaha. Διαθέσιμη αποκλειστικά μέσω online υποβολής αίτησης στη διεύθυνση https://r1m.yamaha-motor.eu/, η YZF-R1M προσφέρει σε κάθε αναβάτη την ευκαιρία να επωφεληθεί από τις αυθεντικές επιδόσεις των εργοστασιακών superbike.

yamaha racing experience 2019 4

Κάντε κράτηση της δωρεάν θέσης σας στο Yamaha Racing Experience

Η Yamaha προσκαλεί όλους τους κατόχους της YZF-R1M του 2019 να συμμετάσχουν χωρίς χρέωση στο Yamaha Racing Experience αυτής της χρονιάς στην Πίστα Silverstone του Ηνωμένου Βασιλείου, στις 13 και 14 Μαΐου.

Αυτή η μοναδική εκδήλωση σε πίστα, που απολαμβάνει τη σημαντική εκτίμηση των πελατών της YZF-R1M, έχει δημιουργηθεί ειδικά για μια μεγάλη γκάμα αναβατών με διαφορετικά επίπεδα δεξιότητας και εμπειρίας. Το Yamaha Racing Experience διαρκεί δύο ημέρες και έχει ως στόχο να βοηθήσει όλους τους αναβάτες να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις οδηγικές τους δυνατότητες στην πίστα.

Η πρώτη ημέρα περιλαμβάνει εξειδικευμένα εργαστήρια που διοργανώνονται από ειδικούς της Yamaha Racing, οι οποίοι θα εξηγήσουν τις "μαγικές πτυχές" του συστήματος ελέγχου πορείας της Yamaha, της ηλεκτρονικής αγωνιστικής ανάρτησης και πολλών ακόμα δυνατοτήτων, επιτρέποντας σε όλους τους συμμετέχοντες να αξιοποιήσουν στον μέγιστο βαθμό τις μοτοσυκλέτες σειράς R που διαθέτουν. Τη δεύτερη ημέρα όλοι οι αναβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν από τους διάσημους αθλητές της Yamaha Racing, καθώς και από ειδικούς επαγγελματίες, στη διάρκεια ειδικών διαδρομών στην πίστα που θα επιτρέψουν σε όλους να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες της YZF-R1M.

yamaha racing experience 2019 3

Εγγραφείτε τώρα στην εκδήλωση 2019 Yamaha Racing Experience

Αν δεν έχετε παραγγείλει ήδη τη δική σας YZF-R1M του 2019, υπάρχει ακόμα χρόνος να κάνετε κράτηση της νέας σας μοτοσυκλέτας στη διεύθυνση https://r1m.yamaha-motor.eu/ και να διεκδικήσετε τη δωρεάν θέση σας στην εκδήλωση 2019 Yamaha Racing Experience!

Οι κάτοχοι των μοντέλων YZF-R1M πριν το 2019 είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στο Yamaha Racing Experience με ξεχωριστή χρέωση. Για την εγγραφή στην εκδήλωση 2019 Yamaha Racing Experience πρέπει να επικοινωνήσουν στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αποθηκεύστε την ημερομηνία στο ημερολόγιό σας τώρα και λάβετε μέρος στην πιο ενδιαφέρουσα εκδήλωση σε πίστα της χρονιάς!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 12:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon