.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 15:24

Ducati World - Ετοιμάζεται το θεματικό πάρκο των Ιταλών

Σε λειτουργία το επίσημο site!

Ducatista από… κούνια! Η Ducati, σε συνεργασία με την Mirabilandia Parks που εξειδικεύεται στην δημιουργία λούνα παρκ ετοιμάζει την δική της θεματική ενότητα ονόματι Ducati World για μικρούς και μεγάλους.

Για την επίσημη έναρξη της λειτουργίας εντυπωσιακού Ducati World στην Emilia-Romagna της Ιταλίας απομένουν μόλις μερικοί μήνες και η Ducati δίνει την ευκαιρία στους φίλους της να καταστρώσουν από τώρα τα πλάνα τους για επίσκεψη στο θεματικό πάρκο.

Η νέα ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε ειδικά για το νέο «Κόσμο της Ducati» βρίσκεται ήδη σε λειτουργία και έτσι μπορούμε να γνωρίσουμε από πρώτο… virtual χέρι τι ετοιμάζουν οι Ιταλοί στο Mirabilandia το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της γειτονικής χώρας, να κλείσουμε τα εισιτήρια και τα πάσα της αρεσκείας μας αλλά και να βρούμε ξενοδοχεία στην περιοχή.

Ducati World coaster 2

Η θεματική ενότητα Ducati World είναι η τελευταία μέχρι στιγμής προσθήκη στο ιταλικό πάρκο αναψυχής. Καταλαμβάνει 35.000 τ.μ. (περίπου το ένα τρίτο ολόκληρου του πάρκου!) και αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη στον κόσμο θεματική ενότητα σε ανάλογο πάρκο που αντλεί την έμπνευσή της από έναν κατασκευαστή μοτοσυκλετών.

Το highlight του Ducati World είναι αναμφίβολα το Desmo Race μια διαδραστική “πίστα” τύπου roler coaster, η πρώτη στον κόσμο, που από ό,τι καταλαβαίνουμε επιτρέπει μερικό έλεγχο των “μοτοσυκλετών” Panigale V4 που τρέχουν στις ράγες του και επειδή αυτές οι ράγες βρίσκονται παράλληλα, δίνει και την δυνατότητα κόντρας μεταξύ δύο αναβατών!

Στο “Κτίριο Εμπειρίας”, όπως ονομάζεται, το οποίο ξεχωρίζει για το κόκκινο χρώμα και το εντυπωσιακό του design ο επισκέπτης θα βρει τελευταίας τεχνολογίας εξομοιωτές για να οδηγήσει τα αγαπημένα του μοντέλα της Ducati.

Ducati World 3

Για τους μικρούς Ducatisti υπάρχει επίσης το καρουσέλ Kiddy Monster αλλά και το Diavel Ring που δίνει την ευκαιρία να μάθουν ελεγχόμενα παντιλίκια με απόλυτη ασφάλεια. Από κοντά και το Scramber Run, μια πίστα αφιερωμένη στο ομώνυμο μοντέλο της Ducati, ενώ εντός της θεματικής ενότητας υπάρχει φυσικά κατάστημα για να αγοράσετε επίσημα αξεσουάρ και ρούχα των Ιταλών αλλά και τρία εστιατόρια.

Περισσότερα εδώ στην επίσημη ιστοσελίδα του Ducati World.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 15:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon