.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 15:36

Μαθήματα στην πίστα με Dani Pedrosa και Sete Gibernau

Ένα πολύ ξεχωριστό ταξιδιωτικό πακέτο από τη Red Bull

Υπό τον τίτλο Destination Red Bull κρύβεται μια ταξιδιωτική υπηρεσία που δε μοιάζει με πολλές άλλες. Η συγκεκριμένη αποτελεί τρόπον τινά τον τουριστικό βραχίονα της Red Bull και προσφέρει μερικά ταξίδια που δεν πρόκειται να βρείτε αλλού.

Δείτε για παράδειγμα το τελευταίο πακέτο που έχει διαθέσιμο: Μια μέρα στην ιδιόκτητη πίστα του Sete Gibernau στη Βαρκελώνη, όπου ο ίδιος και ο Dani Pedrosa θα σας μυήσουν στην αγωνιστική οδήγηση πάνω σε mini bikes.

181107 DJI 0045

Το ταξίδι αυτό θα γίνει μόνο μια φορά μέσα στο 2019 και δη από τις 14 ως τις 16 Ιουνίου. Φυσικά οι ημερομηνίες αυτές δεν επιλέχθηκαν τυχαία, καθώς πρόκειται για το τριήμερο του Καταλανικού GP στη Βαρκελώνη και εννοείται πως το πακέτο περιλαμβάνει VIP εισιτήρια με πρόσβαση στην pit lane και φιλοξενία στον αποκλειστικό χώρο της Red Bull, καθώς και βόλτα με διθέσιο MotoGP αγωνιστικό.

Οι τυχεροί που θα κλείσουν αυτό το ταξίδι θα πρέπει να διαθέτουν αρκετά βαθιές τσέπες, καθώς η τιμή κατ’ άτομο ορίζεται στα €4,530 και η Destination Red Bull ξεκαθαρίζει πως μπορεί να γίνει μόνο αν συγκεντρωθούν από 4 ως 6 άτομα. Αν δε βρεθούν 4 ενδιαφερόμενοι δε θα γίνει καθόλου, ενώ στους έξι έβδομος δε χωρεί (όσα κι αν πληρώσει).

pedrosa05

Βέβαια, δεν ανησυχούμε και πολύ για τη συμπλήρωση του ελάχιστου αριθμού, αφού ένα ανάλογο πακέτο που βγήκε πρόσφατα με μαθήματα ΜΧ από τον προπέρσινο νικητή του Dakar, Matthias Walkner έχει ήδη ξεπουλήσει, όπως και ένα ακόμη ταξιδάκι με τον πρωταθλητή mountain bike Gee Atherton να διδάσκει και να ξεναγεί στον αγώνα Red Bull Rampage στη Utah των ΗΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, σπεύσατε εδώ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 15:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon