.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 16:40

Andeli Mototouring – 3ήμερη εκδρομή στην Πελοπόννησο

Στις 23-25 Μαρτίου

Τριήμερη εκδρομή στην Πελοπόννησο ανακοίνωσε η Andeli Mototouring με το γκρουπ να επισκέπτεται μνημεία και περιοχές απίστευτου κάλλος και σημασίας στις 23-25 Μαρτίου. Το ταξίδι αυτό είναι μια περιήγηση σε μοναδικά φυσικά τοπία της Δυτικής Πελοποννήσου, σε συνδυασμό με επισκέψεις σε Αρχαίες και πιο σύγχρονες ιστορικές τοποθεσίες της περιοχής όπου θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να διασχίσουν γραφικά χωριουδάκια και φυσικά να γευτούν την παραδοσιακή κουζίνα.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Οδηγώντας στους επαρχιακούς δρόμους της Πελοποννήσου το γκρουπ θα κατευθυνθεί την πρώτη μέρα προς την Ολυμπία, σε μια από τις πιο σημαντικές θρησκευτικές τοποθεσίας της Αρχαίας Ελλάδας για να καταλήξει αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο, στην Κυπαρισσία για την διανυκτέρευση.

Τη δεύτερη ημέρα, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τη Μεσσηνιακή ακτογραμμή: ξεκινώντας από το Μανιάκι, θα πορευτούν προς τη Γιάλοβα και φυσικά θα επισκεφτούν την περίφημη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς. Η Κορώνη θα είναι η τελευταία στάση της ημέρας με μία επίσκεψη για να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα στο υπέροχο Βενετσιάνικο κάστρο πριν ακολουθήσουν τη Δυτική ακτή του Μεσσηνιακού κόλπου για να επιστρέψουν στη βάση τους.

Την τρίτη ημέρα, θα ακολουθήσουν πορεία προς Βορά παράλληλα με την ακτογραμμή του Ιονίου. Θα διασχίσουν το μοναδικό δάσος βελανιδιών της Φολόης και θα κάνουν στάση στην αρχαία Ήλιδα. Συνεχίζοντας, θα φτάσουν στο Εθνικό πάρκο Στροφυλιάς, ένα οικοσύστημα που συνδυάζει πευκοδάσος, αμμοθίνες και γαλαζοπράσινα νερά, πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής.

Περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος στην επίσημη ιστοσελίδα της Andeli Mototouring εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 16:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon