.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 10:16

Δημοπρασία Vincent Black Lightning του 49, σε κατάσταση “κούτας”

Αναμένεται να σπάσει τα ρεκόρ πλειοδοσίας!

Ο οίκος Bonhams ειδικεύεται στις δημοπρασίες οχημάτων και η ετήσια, ειδικά αφιερωμένη στις μοτοσυκλέτες εκδήλωση που προγραμματίζεται κάθε χρονιά τον Ιανουάριο στο Las Vegas, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των συλλεκτών “μεγάλου βεληνεκούς”.

Τα μοντέλα που δημοπρατούνται από τον Bonhams είναι σπανιότατα και οι τιμές που πιάνουν “στο σφυρί” προκαλούν ίλιγγο. Υπενθυμίζουμε ότι το ρεκόρ της ακριβότερης πώλησης που έχει σημειωθεί σε δημοπρασία, καταγράφηκε πέρυσι, σε αυτή την εκδήλωση, όταν η πλειοδοσία για μια Vincent Black Lightning του 1951, έφτασε στα 748.332 ευρώ!

Το Top-10 των υψηλότερων τιμών που έχουν καταγραφεί για μοτοσυκλέτες σε δημοπρασίες, μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.

Για φέτος λοιπόν άλλη μια Vincent Black Lighning, από τις 19 που σώζονται στις μέρες μας πρόκειται να δημοπρατηθεί στις 24 Ιανουαρίου. Το μοντέλο είναι κατασκευής 1949 και έχει αναπαλαιωθεί πλήρως, με την κατάσταση του να είναι σαφώς καλύτερη από την περσινή μοτοσυκλέτα που έσπασε το ρεκόρ!

Αναμένεται λοιπόν “σκοτωμός” μεταξύ των συλλεκτών και πολύ πιθανό να δούμε το ρεκόρ να καταρρίπτεται, με την τιμή της μοτοσυκλέτας να υπερβαίνει τα 750.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 10:16

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon