.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 10:41

H Ten Kate Racing πουλά το αγωνιστικό Honda Fireblade της

Honda CBR1000RR SP2, WSBK spec, άριστη κατάσταση

Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο η Ολλανδική ομάδα ανακοίνωσε τη χρεωκοπία της, λίγο αφότου η Honda είχε επισημοποιήσει την εργοστασιακή της επιστροφή μέσω HRC στο WorldSBK για το 2019.

Λίγο αργότερα ο Roland Ten Kate ξεκίνησε αγωγή κατά της Honda, αλλά στο μεταξύ έχει και ένα απόθεμα μοτοσυκλετών που πλέον δε χρειάζεται.

tenkate blade 1

Με πρόσφατη αγγελία της λοιπόν η Ten Kate βγάζει στο σφυρί ένα από τα CBR1000RR SP2 που καβάλησαν το 2018 οι Leon Camier και Jake Gagne. Μιλάμε για μοτοσυκλέτες στημένες για το υψηλότερο επίπεδο αγώνων με κινητήρες σκαλισμένους από την Cosworth, ηλεκτρονικά της Magneti Marelli, αναρτήσεις Ohlins προδιαγραφών WorldSBK, ενισχυμένο πλαίσιο, ψαλίδι Suter, ζάντες Marchesini, δισκόπλακες Yutaka και ακτινικές δαγκάνες Nissin και φυσικά πιστοποιητικό γνησιότητας από την Ten Kate Racing.

tenkate blade 6

Η αγγελία αφορά μια μοτοσυκλέτα μόνο και δεν είναι σαφές αν και πόση δράση έχει δει, πάντως δηλώνεται ως ετοιμοπόλεμη και η τιμή της είναι ξεκάθαρη: €85,000.

Συνοδεύεται από διάφορα εξαρτήματα και ανταλλακτικά, ενώ η έμπειρη ομάδα μπορεί και να προσαρμόσει τη μοτοσυκλέτα στις επιταγές του πελάτη.

tenkate blade 8

Αν σε αυτήν την αγγελία βλέπεις αυτό που σου έλειπε, ένα email στον Kevin Bos (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) είναι το πρώτο και απαραίτητο βήμα προς την ολοκλήρωση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη Fireblade προδιαγραφών WorldSBK που βγαίνει στο σφυρί φέτος, καθώς μόλις τον περασμένο Νοέμβριο η ομάδα Triple M Honda έβγαλε στο σφυρί τις τρεις μοτοσυκλέτες που χρησιμοποίησε ο PJ Jacobsen τη σεζόν του 2018.

tenkate blade 7

Πηγή: Ten Kate Racing

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 12:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon