.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 14:04

Επίσκεψη της ηγεσίας της Yamaha στο νέο Flagship store του Μοτοδικτύου

Τα κορυφαία στελέχη από Ιαπωνία και Ευρώπη στη Μεσογείων 397

Το top management της Yamaha Motor επισκέφτηκε το νέο Flagship store του Μοτοδικτύου στη λεωφόρο Μεσογείων 397, στην Αγία Παρασκευή.

Η διοικητική ομάδα που βρέθηκε στην Αθήνα αποτελείτο από τον κ. Yanagi Hiroyuki, Πρόεδρο της Yamaha Μotor Corporation, τον κ. Kojima Yoichiro, Πρόεδρο της Yamaha Motor Europe και τον κ. Kazuhiro Takayanagi, Γενικό Διευθυντή Marine της Yamaha Motor Europe.

Τους υψηλούς επισκέπτες συνόδευσε ο Ιάπωνας πρέσβης στην Ελλάδα, κος Yasuhiro Shimizu, και ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., κ. Σωτήρη Χατζίκο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε., κ. Γιώργο Λειβαδίτη, γνώρισαν το προσωπικό και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι.

Η παρουσία τους στο νέο πρότυπο κατάστημα έχει ισχυρό συμβολισμό και σημασία. Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. και το ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε.Ε. ευχαριστούν για τη μεγάλη τιμή!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 14:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon