.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 16:24

H BMW Motorrad στο Custombike Show

Με 15 custom κατασκευές

Το Custombike Show είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις custom μοτοσυκλετών παγκοσμίως και η έκδοση του 2018 ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες τις στις 30 Νοεμβρίου στη Γερμανική πόλη Bad Salzuflen της Ανατολικής Βεστφαλίας.

Η έκθεση φέτος συγκεντρώνει πάνω από 300 εταιρείες που θα παρουσιάσουν περισσότερες από 1,000 μοτοσυκλέτες σε έναν χώρο συνολικής επιφάνειας 20,000 τετραγωνικών μέτρων που μοιράζεται σε τέσσερις αίθουσες.

P90312819 highRes bmw r ninet racer bm

Εκεί το μοτοσυκλετιστικό τμήμα της BMW θα έχει δυνατή παρουσία σε ένα περίπτερο 180 τετραγωνικών μέτρων, με 15 customized μοτοσυκλέτες που καλύπτουν όλο το φάσμα, από τα «εργοστασιακά» R nineT που έχουν τροποποιηθεί με τα αξεσουάρ της σειράς Option 719, ως τις ιδιωτικές δουλειές που χτίστηκαν πάνω σε μοτοσυκλέτες της Γερμανικής εταιρείας.

Ακόμη οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά παλιότερα custom σχέδια πάνω σε μοτοσυκλέτες της BMW, αλλά και το πιο πρόσφατο Maximator του μηχανικού της BMW, Ulf Musekamp, που επαναφέρει στην επικαιρότητα ένα μοντέλο από το πρόσφατο παρελθόν, το R 1200 C.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 16:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon