.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 15:16

Εκδικητής της κακιάς ώρας, δέρνει λάθος κλέφτη

Ή … μήπως όχι;

Ο εικονιζόμενος κύριος Steven Walden ανήκε σε ένα γκρουπ που συγκεντρωνόταν ανά τακτά διαστήματα για να βρίσκει κλεμμένες μοτοσυκλέτες, προφανώς απαντώντας στο κύμα κλοπών δικύκλων που στην Αγγλία έχει πάρει επιδημικές διαστάσεις.

Μια ωραία νύχτα τον περασμένο Ιούλιο είδαν μια ειδοποίηση στο Facebook για κλοπή μοτοσυκλέτας στην περιοχή τους και πάραυτα μια ομάδα με τον εν λόγω 22χρονο κύριο βγήκε στους δρόμους με δύο αυτοκίνητα. Σύντομα συνάντησαν αυτόν που θεώρησαν ως τον κλέφτη και άμεσα τον κατεδίωξαν.

Παρά τις περί που αντιθέτου παραινέσεις των συνεπιβατών του, ο Walden εμβόλισε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε τον μοτοσυκλετιστή και στη συνέχεια, με το θύμα του πεσμένο στην άσφαλτο και εμφανώς χτυπημένο, βγήκε με ένα ρόπαλο και του επιτέθηκε, προτρέποντας στους υπόλοιπους να φύγουν για να μη θεωρηθούν συνυπεύθυνοι.

Αφού ολοκλήρωσε το θεάρεστο έργο του, γύρισε σπίτι του και δήλωσε πως του έκλεψαν το αυτοκίνητο. Φυσικά την επόμενη μέρα η αστυνομία τον συνέλαβε για την επίθεση και σύντομα το κατηγορητήριό του, εκτός των προφανών, δηλαδή επίθεση, οπλοχρησία κλπ, μάκρυνε σημαντικά με τις προσθήκες για πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητό του, καθώς και οδήγηση άνευ ασφάλειας και διπλώματος.

Τα ωραία για τον φωστήρα των εκδικητών ωστόσο δεν τέλειωσαν εκεί, αφού αποκαλύφθηκε πως το θύμα του δεν ήταν ο κλέφτης, ενώ περισσότερα ερωτήματα εγέρθηκαν με την αποκάλυψη πως επρόκειτο για τον νέο φίλο της πρώην κοπέλας του.

Στο δικαστήριο ο Walden απεκόμισε φυλάκιση 6 ετών και 10 μηνών, του απαγορεύτηκε να οδηγήσει για 7 χρόνια και 1 μήνα και, εφόσον θελήσει να το ξανακάνει, θα πρέπει να δώσει ένα εκτενές τεστ οδήγησης πριν του επιτραπεί.

Παράλληλα, τα κοινωνικά του δίκτυα έχουν γεμίσει από απειλές για τη σωματική του ακεραιότητα και δεν αποκλείεται να πρέπει πλέον να μετακομίσει όταν ξαναβγεί από τη φυλακή.

Στο μεταξύ, το άτυχο θύμα του εξασφάλισε κάταγμα στο κρανίο, αιμάτωμα στον εγκέφαλο και μια σπασμένη κλείδα – χώρια τις υλικές ζημιές στη μοτοσυκλέτα του. Πάλι καλά δηλαδή που δεν τον σκότωσε ο τρελός εκδικητής.

Πηγή: Visordown

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 15:22

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon