.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 10:08

Monster Energy Supercross 2 – Έρχεται το νέο ηλεκτρονικό παιχνίδι

Τον Φεβρουάριο στις οθόνες σας

Με την έγκριση της FIM, της ΑΜΑ και με όλους τους πρωταγωνιστές του 2018 με τα πραγματικά τους πρόσωπα επί της οθόνης, το «Monster Energy Supercross 2 – The Official Videogame» καταφτάνει στην αγορά σε μερικούς μήνες ανανεωμένο και εμπλουτισμένο.

Η Milestone ανακοινώνει ως ημερομηνία που θα αρχίσει η εμπορική του διάθεση την 8η Φεβρουαρίου 2019, για το νέο παιχνίδι που θα είναι συμβατό με τις πλατφόρμες PS4, Xbox One, Nintendo Switch και το Steam.

Το Supercross 2 έρχεται με νέο career mode, φρέσκιες δυνατότητες customizing της μοτοσυκλέτας και του αναβάτη/παίκτη μέσα από μια λίστα άνω των 3,000 διαφορετικών κομματιών για την εμφάνιση και 300 επιτρεπτών μηχανολογικών αναβαθμίσεων. Επίσης, το παιχνίδι διαθέτει track editor για να μπορείς να δημιουργήσεις και τις δικές σου πίστες.

Monster Energy Supercross The Official Videogame 2 5

Πλέον το Supercross 2 περιλαμβάνει περισσότερους από 80 επίσημους αθλητές με τις ομάδες τους, μεταξύ των οποίων και ο νέος πρωταθλητής AMA MX, Eli Tomac, που δεν συμπεριλαμβανόταν στην προηγούμενη έκδοση.

Όσον αφορά στα τεχνικά του παιχνιδιού, η Milestone προαναγγέλλει βελτιωμένο gameplay χάρη στη χρήση των τεχνολογιών Advanced Inertial Response, Real Terrain Collision και Dynamic Flow Aid για να προσφέρει ακριβέστερο και πιο ρεαλιστικό χειρισμό της μοτοσυκλέτας.

Δείτε παρακάτω το πρώτο βίντεο για την προώθηση του παιχνιδιού, καθώς και μια συλλογή με screenshots που μόλις έδωσε στη δημοσιότητα η Milestone.

Screenshots

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 10:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon