.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 14:24

Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» - Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα

Το σαββατόβραδο της 20ής Οκτωβρίου σε 29 πόλεις

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνει και φέτος για 12η συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 τη «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» σε 29 πόλεις της Ελλάδας, ταυτόχρονα με τη μεγάλη Πανευρωπαϊκή διοργάνωση.

Κύριος στόχος της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την Οδική Ασφάλεια, μέσω της ενημέρωσης, προάγοντας παράλληλα πολύτιμα μηνύματα στους οδηγούς, με ιδιαίτερη έμφαση στους νέους, ότι «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί».

Η συγκεκριμένη δράση διεξάγεται με την υποστήριξη του Δικτύου Εθελοντών του Ινστιτούτου πανελλαδικά, αλλά και λοιπών φίλων μας που με μεγάλη προθυμία συμμετέχουν στις ενέργειες του Ι.Ο.ΑΣ. και βοηθάνε στην άρτια διεξαγωγή της ενέργειας, αναλαμβάνοντας δράση έξω από τα 30 νυχτερινά κέντρα για φέτος.

Το μήνυμα της βραδιάς είναι: «Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας».

Για τον λόγο αυτό η συμμετοχή σας αλλά και η διάχυση της πληροφορίας από τα social media που διαθέτετε στον κοινωνικό σας κύκλο είναι ιδιαίτερα σημαντική για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε όσους περισσότερους νέους είναι εφικτό.

Στο παρόν event που δημιουργήσαμε θα ανακοινώνουμε καθημερινά πληροφορίες, συμβουλές και χρηστική ενημέρωση για τη διεξαγωγή της δράσης αλλά και παράλληλα θα λειτουργεί ως ένα φόρουμ όπου θα μπορείτε να μας καταθέτετε κάθε σας απορία ή διευκρίνιση σχετικά.

Σε περίπτωση που θέλετε να βοηθήσετε ενεργά την υλοποίηση της «Ευρωπαϊκής Νύχτας Χωρίς Ατυχήματα» μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο 210-8620150.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για κάθε συμβολή εκ μέρους σας στην προετοιμασία και τη διεξαγωγή της δράσης.

Ραντεβού το Σάββατο 20 Οκτωβρίου για να διασκεδάζουμε πάντα με ασφάλεια!

Περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 14:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon