.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 12:44

H BMW θα παρουσιάσει το Vision iNΕΧΤ μέσα σε αεροπλάνο!

Και το όνομα της πρωτοποριακής εκδήλωσης, BMW Vision iNEXT World Flight

Υπό την ομπρέλα του σχεδίου Vision iNEXT, η BMW από το 2016 έχει στήσει μια πλατφόρμα επικοινωνίας με το κοινό της παρουσιάζοντας τις απόψεις και τα σχέδιά της για τη μετακίνηση του μέλλοντος.

Όταν λέμε «μέλλον», δε μιλάμε απαραιτήτως για τα μοντέλα του 2020, αλλά για αυτά που μέλλουν να έρθουν αρκετά χρόνια αργότερα. Όχι τυχαία, στην πρώτη παρουσίαση του οράματός της η BMW το ονόμασε Vision Next 100, δηλαδή τα οχήματα των επόμενων 100 χρόνων της.

Τώρα λοιπόν οι Γερμανοί είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν άλλο ένα φουτουριστικό πρωτότυπο που θα ενταχθεί στη φαμίλια των Vision iNEXT, αλλά φαίνεται πως η ίδια η εκδήλωση θα αποπειραθεί να κλέψει τη δημοσιότητα από το κεντρικό της θέμα.

Η BMW λοιπόν ανακοινώνει πως σε συνεργασία με τη Lufthansa Cargo η όλη εκδήλωση θα λάβει χώρα μέσα σε ένα Boeing 777F!

Μέσα στο αεροπλάνο μια σειρά ειδικών θα στήσουν μια υπερπαραγωγή, για τις ανάγκες της οποίας θα χρησιμοποιηθούν πάνω από 30 τόνοι υλικών, συμπεριλαμβανομένων 75 χιλιομέτρων καλωδίωσης, 78,000 LED ενσωματωμένα σε 165 μονάδες βίντεο και δέκα προβολείς φωτεινότητας 13,000 ANSI lumen.

Το θέαμα διάρκειας 4 ωρών προλογίζεται ως μοναδικό από τη BMW και θα το απολαύσουν από πρώτο χέρι περίπου 300 δημοσιογράφοι από όλον τον κόσμο, σε τέσσερις επιλεγμένους προορισμούς.

Συγκεκριμένα, το BMW Vision iNEXT World Flight θα ξεκινήσει από το Μόναχο, στη συνέχεια θα πετάξει προς τη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και θα κλείσει τον κύκλο του στο Πεκίνο. Το ταξίδι αυτό θα έχει διάρκεια πέντε ημερών και σε κάθε προορισμό οι εκπρόσωποι του Τύπου θα επιβιβάζονται στο μετασκευασμένο Boeing για να απολαύσουν την παρουσίαση, πριν αυτή απογειωθεί ξανά για την επόμενη στάση της.

Αν μη τι άλλο μιλάμε για μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση, προγραμματισμένη να ξεκινήσει μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 12:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon