.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 10:09

35η επέτειος ίδρυσης της πανευρωπαϊκής ομοσπονδίας Honda Goldwing

Γιορτάστηκε στην Σλοβενία, με πολύ μεγάλη προσέλευση!

1800 άτομα τα οποία ταξίδεψαν με 1000 μοτοσυκλέτες Goldwing στο Vlenje της Σλοβενίας, έλαβαν μέρος στους πενθήμερους εορτασμούς. για τα 35 χρόνια από την ίδρυση την Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Λεσχών Goldwing (GWEF – Gold Wing European Federation).

H GWEF, ιδρύθηκε το 1983, ώστε  να φέρει σε επαφή και να ενώσει όλους τους ευρωπαίους κάτοχους Honda Goldwing με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών, την φιλία αλλά και τις κοινές δραστηριότητες.

Οι συναντήσεις αυτού του μεγέθους, διοργανώνονται από το 2003 κάθε πέντε χρόνια, οπότε φέτος ήταν ουσιαστικά η τέταρτη φορά για τo event. H προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη, με αναβάτες ηλικίας από 18 έως 81 χρονών να δίνουν το παρών, από τις 26 συνολικά χώρες – μέλη της GWEF, ενώ δεν έλειψαν παρουσίες και από χώρες εκτός Ευρώπης, όπως το Κουβείτ, το Ισραήλ και η Αυστραλία.  

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 10:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon