.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 10:31

Nτ. Tραμπ - Προσκαλεί κατασκευαστές στις ΗΠΑ για να “πικάρει” την H-D

Το σίριαλ με τις επιπτώσεις του εμπορικού πολέμου, συνεχίζεται…

Η πρόσφατη δήλωση της Harley-Davidson, περί μεταφοράς μέρους της παραγωγής της εκτός ΗΠΑ, προκειμένου να γλυτώσεις τους έξτρα δασμούς που θα επιβάλει η ΕΕ  και όχι μόνο, εξόργισε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρόεδρος, θεώρησε προδοτική και λιγόψυχη την συμπεριφορά της εταιρείας, η οποία είναι φυσικά άμεσα συνδεδεμένη στην συνείδηση όλων μας, με την Αμερική. Σημειολογικά, όλο αυτό, ήταν για τον Τραμπ, μια τεράστια ήττα.

Για αυτό και δεν σκοπεύει να το αφήσει έτσι, “τιμωρώντας” την Harley-Davidson για την απόφαση της αυτή, προκαλώντας άλλους κατασκευαστές, για να φτιάξουν γραμμές παραγωγής στις ΗΠΑ.

Όπως έγραψε ο ίδιος στο twitter: “Τώρα που η Harley-Davidson μεταφέρει μέρος της παραγωγής της εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, το επιτελείο των συνεργατών μου βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλες κατασκευάστριες μοτοσυκλετών, οι οποίες θα ήθελαν να φτιάξουν γραμμές παραγωγής στις ΗΠΑ.”

Η αλήθεια είναι ότι πολλές εταιρείες, ιαπωνικές και ευρωπαϊκές, θα “πέταγαν την σκούφια τους” για να διεισδύσουν με αυτό τον τρόπο σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, αυτή των ΗΠΑ. Το “Made in USA”, είναι κάτι στο οποίο δίνουν μεγάλη σημασία και βαρύτητα οι αμερικανοί αναβάτες.

Σκεφτείτε ότι η Honda, έχει φτιάξει γραμμή παραγωγής στην πολιτεία του Ohio, για να κατασκευάζει Goldwing, μια μοτοσυκλέτα που σχεδιάστηκε για την συγκεκριμένη αγορά και το “Made in USA” τις προσέδιδε μεγάλο ποσοστό πωλήσεων.

Με τον πρόεδρο Τραμπ, να δίνει “αβάντες” λοιπόν, το ενδιαφέρον θα είναι πολύ μεγάλο.

Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι ότι το σίριαλ θα έχει και συνέχεια…     
 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 10:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon