.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 10:25

“O Tραμπ είναι ηλίθιος…” χαμός με υποτιθέμενες δηλώσεις του CEO της H-D

Διαψεύδει με επίσημη ανακοίνωση της η εταιρεία

Ένα tweet το οποίο διαδόθηκε αστραπιαία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήθελε τον CEO της Harley-Davidson, Matthew Levatich, να αποκαλεί τον πρόεδρο των HΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, “ηλίθιο”.

Υποτίθεται ότι αυτό ήταν μια απάντηση σε ένα προηγούμενο tweet του Tραμπ, που στηλίτευε την Harley-Davidson για την απόφαση της να μεταφέρει ένα μέρος της παραγωγής της εκτός ΗΠΑ, αναφέροντας ότι απλά χρησιμοποιεί τους πρόσθετους φόρους που θα επιβάλει η ΕΕ, ως δικαιολογία, για κάτι που ήταν προαποφασισμένο.

Συγκεκριμένα, ο Levatich φέρεται, σύμφωνα με το συγκεκριμένο tweet, να έκανε της εξής δήλωση:

“Η απόφαση μας να μεταφέρουμε ένα μέρος της παραγωγής μας εκτός ΗΠΑ, οφείλεται 100% στην πολιτική Τραμπ. Ο κύριος Τραμπ δεν γνωρίζει τίποτα για την οικονομία και το εμπόριο. Ο άνθρωπος είναι ηλίθιος.”

Φυσικά προκλήθηκε χαμός με αυτό το tweet, το οποίο το “χάρηκαν” περισσότερο οι πολέμιοι του Τραμπ, αφού είδαν ένα από τα “αγαπημένα παιδιά” του προέδρου, την Harley-Davidson, να του γυρνάει την πλάτη και να τον επικρίνει.

Η χαρά τους βέβαια κράτησε λίγο, αφού η εταιρεία, με επίσημη ανακοίνωση της, ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε έγινε τέτοια δήλωση από τον Levatich για τον Tραμπ. Το θέμα είναι βέβαια ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει την αλήθεια, αφού το tweet έκανε λόγο για “off the record” δήλωση του Levatich σε μια προσωπική συζήτηση.


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 10:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon