.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 13:14

Ο Ruben Xaus προκάλεσε χάος σε αυτοκινητόδρομο με… ελικόπτερο

Έκοψε δύο καλώδια με τάση 25.000 volt!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Καταλανικής αστυνομίας και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Ισπανίας, για ένα περιστατικό που συνέβη την Κυριακή, στην περιοχή του Θερδέσε βόρεια της Βαρκελώνης.

Ένα ελικόπτερο ελαφρού τύπου που πιλοτάριζε ο γνωστός πρώην αγωνιζόμενος σε WSBK και MotoGP, Ruben Xaus, προσγειώθηκε για μια ολιγόλεπτη στάση σε parking αυτοκίνητων και κατά την απογείωση του, πετώντας σε χαμηλό ύψος, έκοψε καλώδια υψηλής τάσης τα οποία έπεσαν στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο της περιοχής.

Η κυκλοφορία διεκόπη για αρκετή ώρα μέχρι τα καλώδια να απομακρυνθούν και να αποκατασταθούν οι βλάβες στο δίκτυο του ηλεκτρισμού, ευτυχώς όμως, από το περιστατικό δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Η έρευνα από τις αρχές συνεχίζεται προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα και να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες.    

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 13:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon