.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 13:38

Du...κάτι ψήνεται την 1η Ιουλίου στην ορεινή Κορινθία

Μοτοσυκλετιστική συνάντηση μετά κοψιδίων

Αν υπάρχει κάτι που μας συγκινεί, αυτό είναι οπωσδήποτε οι ωραίες ιδέες. Μπορεί φαινομενικά η σκέψη για μια μοτομάζωξη σε έναν επαρχιακό παράδεισο που να είναι αρκετά κοντά στην πόλη για αυθημερόν βολτίτσα να μην είναι και ό,τι πιο πρωτότυπο. Η προσθήκη ευγενών κοψιδίων με τη μορφή αμαρτίας στη σούβλα επίσης δε συνιστά κάποιου είδους παγκόσμια πρωτοτυπία – ειδικά στην Ελλάδα.

Είναι όμως αυτή η αφίσα και η σκέψη πίσω της που κάνει τη συγκεκριμένη εκδήλωση να ξεχωρίζει. Και μην ψαρώνετε που λέει Ducati στην αφίσα, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, ανεξαρτήτως μάρκας, τύπου, ηλικίας κλπ. Όπως λέει και η αφίσα της εκδήλωσης, “μην κολλάς, έλα με ό,τι καβαλάς”.

Το ραντεβού είναι την 1η Ιουλίου, στο Κλημέντι Κορινθίας και το Καφενείο-Ταβερνείο Κλημέντι, όπου απαιτείται κράτηση τηλεφωνικώς – ποτέ δεν κρατάμε τον ψήστη στο σκοτάδι. Το μενού είναι μεγάλο άλλωστε, με πρωταγωνίστρια τη γουρνοπούλα racing, αλλά και σουβλαktm, suzukάκια, hondάκο, vespaστίτσιο. Έχει και κάμποσα ορεκτικά, όπως yamahaλούμι, παταtriumph, ducatίκι δομοκού και valentino rossiκη σαλάτα.

Τη μουσική υπόκρουση θα αναλάβουν ζωντανά οι Muddy Roads με Blues για να ανοίξει σωστά η όρεξη και να πάει η racing κάτω αβίαστα, ενώ μετά ο DJ Pagonis θα φροντίσει για τα περαιτέρω.

Και, επειδή εκείνη τη μέρα έχει MotoGP στο Assen, τα παιδιά φρόντισαν και γι’ αυτό, εξασφαλίζοντας προβολή μετά τσίκνας. Όπως πρέπει δηλαδή.

Βρείτε εδώ πληροφορίες για την εκδήλωση.

34457162 2093384717600315 8571590116663885824 n

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 13:44

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon