.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 17:02

To Ducati Scrambler Land of Joy έρχεται στο WDW 2018

H χαρά του Scrambler στο παγκόσμιο πάρτι της Ducati

To World Ducati Weekend 2018 θα φιλοξενηθεί στο Misano στις 20 Ιουλίου και φυσικά αναπόσπαστο μέρος της όλης γιορτής θα αποτελέσει και η περίφημη Scrambler Land of Joy.

Αφιερωμένη αποκλειστικά στο Scrambler και όλες του τις εκφάνσεις, η Land of Joy έχει αναχθεί πλέον σε θεσμό με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αυτό περιλαμβάνει τον περίφημο αγώνα Flat Track όπου θα λάβουν μέρος μεγάλοι πρωταθλητές που έχουν συνδεθεί με τη Ducati, προεξάρχοντος του Andrea Dovizioso, ο οποίος είχε νικήσει στον αγώνα του 2016.

WDW2016 AndreaDovizioso FlatTrackRace UC66276 Mid

Απέναντί του θα στηθούν πολλοί και διάφοροι αναβάτες της Ducati, μεταξύ των οποίων και οι αξιότιμοι κ.κ. Troy Bayliss, Danilo Petrucci, Jack Miller και Michele Pirro, όλοι με μια στημένη για αγώνες έκδοση του Ducati Scrambler Flat Track Pro.

Στην τριήμερη διάρκεια του WDW 2018, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εισέλθουν στο Scrambler Village για μια σειρά εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν ζωντανή μουσική, επεισόδια του Scrambler Radio ζωντανά από τον χώρο της εκδήλωσης, το Scrambler School Bus και ένα φωτογραφικό στούντιο για να απαθανατίσει τους αναβάτες της Ιταλικής μοτοσυκλέτας που το επιθυμούν. Οι φωτογραφίες αυτές θα χρησιμοποιηθούν για να γεμίσουν τις σελίδες του πρώτου Ducati Scrambler βιβλίου που θα είναι αφιερωμένο στα 50 χρόνια της μάρκας.

World Ducati Week 2016 355 UC38772 Mid

Φυσικά το νέο Scrambler 1100 θα βρίσκεται στο επίκεντρο, με έναν δικό του χώρο μέσα στη Land of Joy, προσφέροντας μεταξύ άλλων και test rides σε ενδιαφερόμενους.

Παράλληλα, το WDW 2018 θα φιλοξενήσει έναν Custom Rumble διαγωνισμό που – σωστά καταλάβατε – θα αφορά καστομαρισμένα Scrambler διαφόρων δημιουργών και στο τέλος θα απονεμηθούν τέσσερα έπαθλα: Best Dealer, Best Private Customizer, Best Customer και Best Rookie.

World Ducati Week 2016 372 UC38763 Mid

Επιπλέον, φέτος η Ducati θα φιλοξενήσει και το Scrambler Silodrome, κοινώς τον γνωστό μας γύρο του θανάτου με το ξύλινο βαρέλι και τις μοτοσυκλέτες που γυρνούν σε αυτό σχεδόν παράλληλα με το έδαφος.

Τέλος, ένα αερόστατο δεμένο με το έδαφος μέσα στον χώρο του WDW 2018 θα επιτρέπει στους επισκέπτες να δουν τον χώρο από εκατοντάδες μέτρα ύψος.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφτείτε την αφιερωμένη ιστοσελίδα της Ducati για το WDW 2018.

World Ducati Week 2016 377 UC38923 Mid

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 17:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon