Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 14:16

Video – Καβάλα στο 790 Duke στην ανάβαση του Pikes Peak

On board στην πρώτη αγωνιστική επιτυχία του νέου ΚΤΜ

Ως γνωστόν, ο Chris Fillmore οδήγησε ένα 790 Duke στον Αμερικανικό αγώνα Pikes Peak International Hill Climb και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Παρότι πρόκειται για μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα, ο Fillmore κατάφερε μαζί της να πάρει την τρίτη θέση γενικής και πρώτη στη Middleweight κατηγορία.

Στο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι διοργανωτές του αγώνα, ο Fillmore αρχικά μιλά για την εμπειρία του και στη συνέχεια μας παίρνει μαζί του στον αγώνα, για ένα μοναδικό θέαμα από την κάμερα που είχε τοποθετημένη στην ουρά της μοτοσυκλέτας.

Καλή απόλαυση, με τον ήχο στο τέρμα!

 

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 14:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW R nineT Giggerl Ανάκληση Ducati Supersport »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube