.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 15:59

1ο Dirt Fest από το Zulap Crew

 

Τα πάντα χώμα και οβάλ

 

Το Σάββατο 16 Ιουνίου, από τις 17:00 και μετά, το πρώτο open DirtTrack gathering του Zulap Crew σας περιμένει στην αναδιαμορφωμένη χωμάτινη οβάλ πίστα της Red Bull στο χώρο του Riding School στα Κιούρκα. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία και εξοικείωση νέων αλλά και έμπειρων αναβατών με την οδήγηση στην κυκλική διαδρομή και την πλαγιολίσθηση.

Οι συμμετέχοντες, μετά από μια θεωρητική εισαγωγή στα βασικά του Flat Track, θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν υπό τις συμβουλές των εκπαιδευτών του Riding School, χωρισμένοι σε κατηγορίες ανάλογα με τη μοτοσυκλέτα που θα οδηγούν, αλλά και να λάβουν μέρος στις νυχτερινές head-to-head μάχες για να διεκδικήσουν δώρα από τους C-Racer, TRI, Rider's Shop.

GOPR0578 Copy NXPowerLite Copy

Παράλληλα με τα workshops και την προπόνηση, στο DirtFest θα υπάρχει:

- Υπαίθριο παζάρι μεταχειρισμένων ρούχων/αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλέτας, μια καλή ευκαιρία να αδειάσετε τις αποθήκες σας (ή να γεμίσετε καινούριες..) – χωρίς χρέωση, τόσο για συμμετέχοντες όσο και για το κοινό.
- Junior Academy για τα πρώτα μοτοσυκλετιστικά βήματα των μικρών μας φίλων
- Food & drinks service από το Rey Pablo
- Μουσικές από το Red Bull jeep & τον DJ Riskokindinos

Η είσοδος για τους θεατές είναι δωρεάν και οι πόρτες για το κοινό ανοίγουν στις 17:00 ενώ η εκδήλωση θα λήξει αργά το βράδυ.

Οι νυχτερινές μάχες θα ξεκινήσουν γύρω στις 20:30.

Αν θέλετε να πάρετε μέρος με τη μοτοσυκλέτα σας, οι συμμετοχές είναι ακόμα ανοικτές εδώ.

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 16:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon