.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 17:07

MotoGP 18 – Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του παιχνιδιού

 

Διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες Gaming 

Πλήρως ανανεωμένο είναι το επίσημο ηλεκτρονικό παιχνίδι των ΜotoGP. Βελτιωμένα γραφικά, ακριβής εικονική μοντελοποίηση αναβατών και μοτοσυκλετών, πίστες καταγεγραμμένες μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια, βελτιωμένη αίσθηση και ανάδραση κατά τον χειρισμό και φυσικά πλήρης ενημέρωση για τις συνθέσεις των ομάδων και όλα τα νέα στοιχεία του πρωταθλήματος που βρίσκεται εν εξελίξει.

Μαζί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ανακοινώθηκε και η έναρξη ενός e-πρωταθλήματος, στο οποίο gamers από τον κόσμο θα μπορούν να συμμετάσχουν αγωνιζόμενοι Online. Η συμμετοχή των gamers στους προκαθορισμένους αγώνες, θα είναι επιτρεπτή, αφού πρώτα περάσουν κάποιες δοκιμασίες.

 Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στην Valencia, με φυσική παρουσία των gamers στην πίστα, στις 16 Νοεμβρίου, με τον νικητή να κερδίζει ως έπαθλο μια BMW M240i Coupe!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 17:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon