.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 14:29

ΖERO Motorcycles – Νέο έμβλημα / logo

 

Πιο “σοβαρό”, πιο “πολυτελές”  

Στον σύγχρονο κόσμο του marketing, δεν αφήνεται καμία συνισταμένη στην τύχη της, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το έμβλημα και το logo μια εταιρείας, που θα πρέπει απαραίτητα και ξεκάθαρα, να υποδηλώνει άμεσα την ταυτότητα της.

Η ΖERO Motorcycles, μια από τις καλύτερα εδραιωμένες εταιρείες στον χώρο των ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών, παρουσίασε λοιπόν το νέο της έμβλημα – logo. Aπλό και λιτό, πρόκειται επί της ουσίας για ένα “Ζ”, μέσα σε ένα “0”, υποδηλώνοντας και αριθμητικά, το όνομα της εταιρείας.

Zero Motorcycles2
To προηγούμενο logo της Zero. 

Η ZERO Motorcycles, αφού έκανε το “αγροτικό” της με ένα έμβλημα – logo που πληροφορούσε επαρκώς τον θεατή για το τι πρεσβεύει, τώρα, όντας εδραιωμένη στην συνείδηση του αγοραστικού κοινού, προχωρά σε ένα πιο μινιμαλιστικό και αφαιρετικό logo, που αποπνέει έναν αέρα μεγάλου κατασκευαστή πολυτελών προϊόντων.
 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 14:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon