.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 14:11

Υamaha – Θα παρουσιάσει νέο τρίτροχο μοντέλο στο Tokyo!

 

Scooter ή μήπως άλλη μια μοτοσυκλέτα;

 

Την υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδιασμού σχετικά με τα τρίτροχο μοντέλα φαίνεται πως ακολουθεί η Yamaha, αφού μετά από την παρουσίαση του NIKEN, φήμες θέλουν να παρουσιάζεται ένα νέο τρίτροχο μοντέλο στο Tokyo.

 Θα είναι άλλη μια μοτοσυκλέτα και αν ναι, ποιας κατηγορίας; Μήπως θα είναι scooter; Οι συνάδελφοι του ιαπωνικού Young Machine πάντως, κάνουν λόγο για νέο τρίτροχο scooter στα 250/300 κ.εκ., δηλαδή ένα XMAX με ένα πρόσθετο τροχό.

Θεωρούμε βέβαια απίθανο να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο όπως το περιγράφουν οι ιάπωνες, αφού το νέο τρίτροχο scooter θα πρέπει να έχει την δική του οντότητα και να μην συγχέεται με τα δίτροχα μοντέλα της Yamaha.

Ωστόσο η ιδέα ένος Tricity στα 300 κ.εκ. ή ακόμα και στα 400 κ.εκ., δεν ακούγεται παράλογη και εκτός τόπου και χρόνου. Ίσα – ίσα θα λέγαμε ότι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να γίνει πραγματικότητα!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 14:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon