.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 30 Μαϊος 2018 12:12

Φυλάκιση σε ηλικιωμένο που παρεμπόδισε την διεξαγωγή του TT

 

Τέσσερις εβδομάδες κράτηση και 5 χρόνια αποκλεισμός από τον αγώνα

 

Από την φυλακή θα παρακολουθήσει την εξέλιξη του TT ο 67χρονος William Ford, ενώ του απαγορεύτηκε επίσης η παρουσία του στον αγώνα, για τα επόμενα πέντε χρόνια. To δικαστήριο επέβαλε με άμεσες διαδικασίες αυτές τις ποινές, ύστερα από μια σύντομη ακροαματική διαδικασία, απόρροια της  αυτόφωρης διαδικασίας με την οποία και συνελήφθη ο Ford.

O λόγος ήταν ότι ο 67χρονος, το πρωί της Δευτέρας, βρέθηκε εντός της διαδρομής του φημισμένου αγώνα και παρά τις υποδείξεις των κριτών και των βοηθών ασφαλείας, δεν… το κούνησε ρούπι, προειδοποιώντας μάλιστα τους παρευρισκόμενους, ότι αν καλέσουν την αστυνομία, ας  φροντίσουν να φωνάξουν μεγαλόσωμους τύπους, εννοώντας προφανώς ότι τέτοιοι χρειάζονται για να τον “κάνουν καλά”.

Tελικά ο Ford μετακινήθηκε εκτός της διαδρομής, πριν φτάσει η αστυνομία, όμως δεν απέφυγε την σύλληψη, καθώς είχε ήδη προκαλέσει αναστάτωση και καθυστέρηση 20 λεπτών στα πρωϊνά δοκιμαστικά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Μαϊος 2018 12:35

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon