.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 21 Μαϊος 2018 11:27

Διάβαση πεζών “Made in Greece”

 

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά!


“Όταν εμείς φτιάχναμε διαβάσεις πεζών, οι υπόλοιποι ήσαντε απάνω στα κλαδιά και τρώγανε κουκουνάρες”.

E μα βέβαια… για αυτό τον λόγο, επειδή βαρεθήκαμε τον περφεξιονισμό και την τεχνολογική υπεροχή έναντι των υπόλοιπων πληβείων (που "τους κάναμε ανθρώποι” ως γνωστό), είπαμε να αρχίσουμε να κάνουμε ότι γουστάρουμε, έτσι, για αλλαγή, να ξεφύγουμε λίγο από την τελειότητα μας.

Τελευταίο παράδειγμα αυτής της νεοελληνικής πραγματικότητας, μια διάβαση πεζών σε δρόμο του Ρεθύμνου.

a 97 770x375

Μαγεία!

Είχε προειδοποιήσει ο δήμος για την επικείμενη βαφή του δρόμου; Δεν είχε προειδοποιήσει; Προειδοποίησε αλλά οι κάτοικοι της περιοχής… YOLO;

Σημασία έχει ότι η ελληνική εφευρετικότητα, αυτό το δαιμόνιο πνεύμα που μας διακρίνει (και μας ξεχωρίζει και από τους άλλους, που “τι να μας πουν τα γατάκια τώρα…”), βρήκε την λύση! Την λύση του “Mωρέ δε γ…..”.

Οπότε και διάβαση σχεδιάστηκε επί του δρόμου (εντάξει, κατά το ήμισυ) και οι κάτοικοι δεν ενοχλήθηκαν στο παραμικρό! Τζάμι!

Πάντως το Ρέθυμνο συνεχίζει να εντυπωσιάζει, βάζοντας δύσκολα στις υπόλοιπες περιοχές και πόλεις της Ελλάδα, που θέλουν (και ξέρουμε ότι μπορούν!) να το συναγωνιστούν. Υπενθυμίζουμε ότι η Ρεθυμνάρα είχε και πάλι μαγέψει πριν λίγο καιρό, με ένα εξαιρετικό δείγμα “μωρέ δε γ……” ασφαλτόστρωσης.

reth2 1

Πηγή: daynight.gr  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Μαϊος 2018 11:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon