.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 21 Μαϊος 2018 10:46

Μοτοσυκλέτα με V6 κινητήρα Audi και κομπρέσορα Mercedes!

 

Πωλείται στο ebay έναντι 6.000 ευρώ! 

 

“Όχι για όσους είναι ντροπαλοί ή δεν μπορούν να κουμαντάρουν βαριές μοτοσυκλέτες”. Αυτές είναι οι προειδοποιήσεις του πωλητή προς τους επίδοξους αγοραστές μιας μυστήριας και σίγουρα εντυπωσιακής μοτοσυκλέτας που ξαφνικά ξεπήδησε από το πουθενά στο ebay.

ebay motorcycle audi 2

Πρόκειται για μια custom δημιουργία ενός βρετανού αναβάτη, ο οποίος κατάφερε να “κουμπώσει” σε μια μοτοσυκλέτα, έναν τετράχρονο V6 κινητήρα από Audi Α4, κομπλέ, με το ψυγείο και το αυτόματο κιβώτιο του (ναι, έχει και όπισθεν).

ebay motorcycle audi 3

Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, προσέθεσε στο κινητήρα και ένα κομπρέσορα από μια Mercedes SLK, οπότε τα άλογα, μάλλον σίγουρα θα έχουν αυξηθεί σε σχέση με τα 150 που απέδιδε αυτό το μοτέρ στα τετράτροχα καθήκοντα του.

ebay motorcycle audi 4

Από εκεί και έπειτα, όπως αναφέρει ο πωλητής, η μοτοσυκλέτα έχει δημιουργηθεί από το 0, οπότε παρόλο που δεν αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες, πλαίσιο, ψαλίδι και βάσεις στήριξης / σύνδεσμοι, έχουν κατασκευαστεί από τον ίδιο.

ebay motorcycle audi 5

Oι εξαπίστονες ακτινικές δαγκάνες μπροστά και οι δίσκοι, προέρχονται από GSXR, ενώ πίσω, υπάρχει ένας θηριώδης μονός δίσκος με τετραπίστονη δαγκάνα. Τα ελαστικά είναι διαστάσεων 190 μπροστά και 240 πίσω, με τις ζάντες να προέρχονται από Harley-Davidson και από… αυτοκίνητο.

ebay motorcycle audi 6

Υπάρχει ένα ηλεκτρικά ενεργοποιούμενο κεντρικό stand το οποίο ο αναβάτης μπορεί να το χειρίζεται από την σέλα, ενώ ως εφεδρεία, έχει τοποθετηθεί και ένα πλάγιου τύπου, αν και φανταζόμαστε ότι για να σηκώσει κανείς την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα θα πρέπει να έχει τετρακέφαλους αρσιβαρίστα.

ebay motorcycle audi 7

Όπως και να έχει, η μοτοσυκλέτα είναι προς πώληση (δείτε την ΕΔΩ) δυστυχώς όμως δεν αποστέλλεται στην Ελλάδα. Κρίμα…


 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Μαϊος 2018 10:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Track Day στα Μέγαρα, 17/6/2018 Διάβαση πεζών “Made in Greece” »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon