.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 08 Μαϊος 2018 14:29

Yamaha NIKEN – Αντίστροφη μέτρηση εν όψει των προπαραγγελιών

 

Μάθετε πότε θα παραδοθούν τα πρώτα μοντέλα στους ιδιοκτήτες τους

Υπάρχει ο αγγλικός όρος “early adopters” για όσους ενθουσιάζονται από τις νέες τεχνολογίες και θέλουν να τις εντάξουν στην ζωή τους άμεσα, όταν αυτές καταστούν διαθέσιμες στην αγορά.

Στους δίτροχους… ή μάλλον τρίτροχους early adopters απευθύνεται η Yamaha λοιπόν, που από σήμερα, στο επίσημο ευρωπαϊκό site της, ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των προπραγγελιών του NIKEN.

Σε επτά ημέρες λοιπόν, η επαναστατική πρώτη τρίτροχη μοτοσυκλέτα παραγωγής της ιστορίας, θα είναι διαθέσιμη για… “καπάρωμα”. H συμπλήρωση της σχετικής φόρμας θα γίνεται στην κεντρική ευρωπαϊκή σελίδα της Yamaha και στην συνέχεια, το αίτημα της προπαραγγελίας, θα διαβιβάζεται στους κατά τόπους αντιπροσώπους.

Η δε παράδοση των πρώτων NIKEN, αναμένεται τον Σεπτέμβριο, σε όσους βέβαια τα έχουν προπαραγγείλει. Με την έναρξη της διαδικασίας των προπαραγγελιών, σε μια εβδομάδα, λογικά θα υπάρξει και η αναγγελία της τιμής του NIKEN στις ευρωπαϊκές αγορές.



  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Μαϊος 2018 14:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon