.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 10:54

Harley – Davidson: Πίστη σε ένα “ηλεκτρικό” μέλλον

 

“Θα προσελκύσουμε νέους αγοραστές” δηλώνει ο πρόεδρος της εταιρείας

 

To Project Live Wire, το ηλεκτροκίνητο δηλαδή μοντέλο της Harley Davidson, είναι λίγο – πολύ γνωστό σε όλους.  Η μοτοσυκλέτα ετοιμάζεται πυρετωδώς και αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά το καλοκαίρι του 2019. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Matthew Levatich, πρόεδρος της εταιρείας, πέραν από μια ακόμη επιβεβαίωση  για την κυκλοφορία του e-Ηarley, ανέφερε επίσης τα εξής:

“Η εξέλιξη του ηλεκτροκίνητου μοντέλου, είναι σε απόλυτο συγχρονισμό με το χρονοδιάγραμμα που έχουμε σχεδιάσει. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το project, πιστεύουμε πολύ στα ηλεκτροκίνητα, οι προοπτικές τους στην αγορά είναι πολύ μεγάλες.

Οι ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες είναι πιο εύκολες στην οδήγηση από ένα ποδήλατο και ταιριάζουν πολύ σε αστικά περιβάλλοντα, ένα πεδίο στο οποίο ως εταιρεία δεν είχαμε μεγάλη παρουσία στο παρελθόν. Πιστεύω ότι απευθύνονται σε μια νέα γενιά αναβατών, που έχει συνηθίσει σε έναν ηλεκτρικό και ψηφιακό τρόπο λειτουργίας των πραγμάτων.

Αυτοί οι άνθρωποι ρέπουν προς άλλες τεχνολογίες, δεν θέλουν για παράδειγμα, να σπαταλήσουν χρόνο για να εξοικειωθούν με κάτι μηχανικό όπως ο συμπλέκτης και το κιβώτιο ταχυτήτων.”

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 10:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon