.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 15:26

Vespa Color Days 2018

 

Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια της θρυλικής Primavera

Στις 21 και 22 Απριλίου, στην Pontedera, το Piaggio Group θα γιορτάσει την 50η επέτειο της Vespa Primavera, στο διήμερο πάρτι Vespa Color Days 2018, με πολλά events.

Το ίδιο Σαββατοκύριακο θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου μουσείου της Piaggio, με νέες συλλογές και εκτεταμένους χώρους ιστορικών μοντέλων. Σύμφωνα με την Piaggio το νέο μουσείο είναι το μεγαλύτερο μουσείο μοτοσυκλετών στην Ιταλία!

Στο Vespa Color Days 2018, το εργοστάσιο που παράγει την εμβληματική Vespa από το 1946 ανοίγει τις πόρτες του στους φαν της εταιρείας για μια μοναδική εμπειρία.

vespa on tour

Τα πνεύματα θα ζωντανέψουν στο κέντρο της πόλης το οποίο θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο και χαρούμενο Vespa village, με street food, εκδηλώσεις και test-rides στα νέα μοντέλα της Vespa για το 2018, συμπεριλαμβανομένης και της Vespa Primavera 50° Anniversario.

factory

Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφτούν το εργοστάσιο της Vespa, και να ξεναγηθούν στους χώρους του, αν και καλό θα ήταν να κλείσουν θέσεις στις ξεναγήσεις, online στο site του event.

museum

Οι επισκέψεις στο νέο Piaggio Museum είναι δωρεάν, ενώ και εδώ η Piaggio συνιστά στους ενδιαφερόμενους να κρατήσουν θέση online.

Και σε συνεργασία με τα ιταλικά ταχυδρομεία, το Σάββατο 21 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες του μουσείου θα παραλάβουν μια επετειακή καρτ-ποστάλ με θέμα τη Vespa Primavera, με ένα συλλεκτικό γραμματόσημο!

areas

Κατά τη διάρκεια του event, από την οδό Viale Rinalde Piaggio, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο, οι φαν της Vespa θα μπορούν να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη διαδρομή που θα εξερευνεί τον κόσμο της φίρμας, μέσα από διάσημα τραγούδια και ιστορικά scooter της Vespa, για να καταλήξουν στο κέντρο του event, στο Vespa Village. Εκεί, στην Piazza Martiri della Libertà, θα έχει στηθεί πανηγύρι με live μουσική από τους Street Clerks.

Άτιτλο

Οι επισκέπτες μπορούν να ζητήσουν το προσωπικό τους Vespa Color Days διαβατήριο, όπου όταν επισκεφτούν όλες τις σκηνές του event και πάρουν όλες τις σφραγίδες, θα παραλάβουν ένα μοναδικό δώρο στο Vespa Village.

Περισσότερες πληροφορίες στο site του event, ΕΔΩ

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 15:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon