.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 13:02

MXGP PRO - Νέο Motocross Videogame

 

Η εξέλιξη του MXGP, από τη Milestone

H εταιρεία Milestone ανακοίνωσε ένα νέο παιχνίδι αγώνων ΜΧ, με την ονομασία MXGP PRO, το οποίο θα φτάσει στους καταναλωτές το καλοκαίρι του 2018 και θα είναι διαθέσιμο για Playstation 4, XBOX One και για PC.

mxgp pro videogame 3

Στο δελτίο τύπου της η Milestone αναφέρει πως το MXGP Pro είναι «ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι, σχεδιασμένο να ικανοποιήσει και τους πλέον παθιασμένους φαν του ΜΧ».

Στο νέο MXGP Pro οι παίκτες θα μπορούν να αλλάξουν σχεδόν κάθε εξάρτημα της μοτοσυκλέτας τους, για να τη βελτιώσουν και να της δώσουν το κάτι παραπάνω σε επιδόσεις.

mxgp pro videogame 7

Το παιχνίδι θα διαθέτει:Νέο στήσιμο μοτοσυκλέτας, με customizing σε όλα σχεδόν τα εξαρτήματα της μοτοσυκλέτας.

Νέα προσέγγιση στην κίνηση της μοτοσυκλέτας, με μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, και αναθεωρημένο σύστημα πρόσφυσης, συγκρούσεων και συμπεριφοράς στον αέρα.

mxgp pro videogame 9

Ακόμα πιο ρεαλιστική κίνηση αναβάτη, εναρμονισμένη με την κίνηση της μοτοσυκλέτας, και εξαρτώμενη από τη συμπεριφορά της σε διαφορετικά τερέν.

Παράλληλα, για να κάνει την MXGP εμπειρία ακόμα πιο αυθεντική, η Milestone υπέγραψε συμφωνία με τους Tim Gajser, Tony Cairoli, και Gautier Paulin.

Χάρη στην καθοδήγηση των άνω αναβατών, το MXGP Pro θα έχει νέα επίπεδα ρεαλισμού.

mxgp pro videogame 12

Ο Tim Gajser εξήγησε στους προγραμματιστές τις λεπτομέρειες των whips, scrubs και whoops, ο Tony Cairoli μίλησε μαζί τους για τις εκκινήσεις και την ακρίβεια στο φρενάρισμα, πώς να δημιουργείς πλεονέκτημα στη σχάρα εκκίνησης και που ακριβώς πρέπει να φρενάρεις. Τέλος, ο Gautier Paulin έκανε αναφορές για την τεχνική σε λούκια και λάσπες, και πώς να παίρνεις τις στροφές με τη μέγιστη ταχύτητα.

Η Milestone έδωσε έξτρα σημασία στη φυσική του παιχνιδιού, αναλύοντας τη συμπεριφορά των αναρτήσεων, τους χάρτες ανάφλεξης, και πολλά ακόμη.

mxgp pro videogame 22

Όλα με στόχο την πολυπόθητη πιστότητα στις πραγματικές συνθήκες του Motocross, κάτι που όμως, αν κρίνουμε από το Video Trailer έχει ακόμα δουλειά ΠΟΛΛΩΝ χρόνων, μέχρι να μπορούμε να πούμε… «για δες, σαν το πραγματικό ΜΧ είναι».

Φωτογραφίες

Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 13:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon