.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 17:01

Νεοζηλανδός αναβάτης σε ανεπίσημο ρεκόρ σούζας

 

Ενθουσιασμένο το internet, η αστυνομία όχι και τόσο…

Στην μια ρόδα με μια Harley-Davidson, κατεγράφει Νεοζηλανδός αναβάτης να διανύει την μήκους ενός χιλιομέτρου γέφυρα Harbour Bridge στο Ώκλαντ. Ο αναβάτης, του οποίου τα στοιχεία δεν είναι –ακόμα- γνωστά, έκανε βιντεοσκόπηση του εγχειρήματος του με μια action cam που είχε τοποθετήσει στο κράνος του, ωστόσο το video που δόθηκε στην δημοσιότητα, καταγράφηκε από οδηγό αυτοκινήτου που διέσχιζε εκείνη την ώρα ην γέφυρα.

Ανεπίσημα, η σούζα στην γέφυρα που βρίσκεται στα βορειοδυτικά περίχωρα του Ώκλαντ αποτελεί ρεκόρ, όμως η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας, δεν φαίνεται να συμμερίζεται αυτόν τον ενθουσιασμό, έχοντας ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό. Αξιωματούχοι δηλώνουν ότι έχουν εντοπίσει τον… ύποπτο, στον οποίο σύντομα θα αποδοθούν κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση και όχι μόνο.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 17:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon