.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 12:10

“Η τελευταία μοτοσυκλέτα στην Γη”

 

Τι θα συμβεί αν απαγορευθούν οι μοτοσυκλέτες;

 

Φανταστείτε αυτό:

Οι μοτοσυκλέτες έχουν απαγορευτεί από το νόμο, οι παραβάτες διώκονται. Η τιμή της βενζίνης έχει εκτοξευθεί, καθώς τα αυτόνομα ηλεκτροκίνητα οχήματα αποτελούν πλέον το κατεστημένο της προσωπικής μετακίνησης. Όσο “προσωπική” βέβαια μπορεί να είναι μια μετακίνηση όπου οι πάντες μπορούν να γνωρίζουν που πηγαίνεις, πότε πηγαίνεις και γιατί.

Αυτή είναι το δυστοπικό μέλλον στο οποίο θέλει να μας μεταφέρει η σειρά τριών ωριαίων επεισοδίων, με τίτλο: The Last Motorcycle on Earth. O σεναριογράφος και σκηνοθέτης Eric Ristau, εμπνεύστηκε έναν τέτοιο κόσμο, όταν τα νέα για τα αυτόνομα οχήματα άρχισαν, τον τελευταίο καιρό, να μονοπωλούν τους τίτλους των ειδήσεων.

“Παρατηρώ με έκπληξη, ότι η νέα γενιά αρέσκεται περισσότερο στην εικονική πραγματικότητα, παρά στις αληθινές εμπειρίες. Αυτό ισχύει και στον τρόπο που μετακινούνται οι άνθρωποι, δεν τους αρέσει πλέον να οδηγούν, δεν νοιώθουν το ταξίδι και την βόλτα ως μια προσωπική έκφραση ελευθερίας. Το Τhe Last Motorcycle on Earth είναι μια ιστορία για αυτή την μετάβαση, το τι θα συμβεί αν οι μοτοσυκλέτες απαγορευθούν, εστιάζοντας σε μια ομάδα ανθρώπων που έχουν χτίσει όλη την ζωή τους γύρω από τους δύο τροχούς."

Η σειρά ανήκει στην indie-ανεξάρτητη σκηνή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μεγάλοι παραγωγοί και studio να την χρηματοδοτήσουν. Έχουν ήδη ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του πρώτου ωριαίου επεισοδίου, το οποίο θα προβληθεί τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, ωστόσο για να γυριστούν και τα άλλα δύο επεισόδια, χρειάζεται… budget.

Αν θέλετε να συνεισφέρετε σε αυτή την προσπάθεια μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για την ολοκλήρωση της σειράς.

Το trailer της σειράς: 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 12:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon